معماران معاصر ایران, اتووود - بزرگترین سایت معماری
??? ??? ??? ???? ????? ????: ??? ???? : ??? ???? ?? ?????? ????

?? ???????? ?????? ??????? ? ????? ????? ??????? ????? ????? ??? ????? ???? |  ??? ??? |  ???? ?? ?? |  ?????? ?? |  ?????? ???? |  ??????




????????????????
?????? ??? ??????
    ????: مفاهيم و نظريات معماري
    ????: مصالح ساختمانی پایدار
    ????: سه بعدی
    ????: نقد معماری در فضای مجازی
???? ???? ???? ??
    ???? : مفاهيم و نظريات معماري
    ???? : سه بعدی
    ???? : مصالح ساختمانی پایدار
    ???? : پریتزکر 2011
???? ??????
???? ???? ????
    پوریا ترکفر
    رضا ظریف
    عادل نیکخو
    F Nazari
???????? ??? ??
    از کجا مورینگا بخریم - فایدیم
 
    قیمت زیره سبز - فایدیم
 
    فولدينگ
 
    مبانی طراحی پایدار در راستای اهداف توسعه پایدار
 

نظریات معماری > مفاهيم و نظريات معماري >
معماری چیست؟
  پوریا ترکفر    (1388/12/29)

شاید بتوان معماری را از آن گونه واژه هایی دانست که همواره به راحتی به کار می‌رود

ولي كمتر پيش مي‌آيد كه گوينده مفهوم دقيق آن را بداند و با ريشه و حوزه كاركرد اين واژه آشنا باشد.

واژه "معماری" در زبان عربی از ریشه "عمر" به معنای عمران ،آبادي و آباداني است. اما كلمه معماری (Architecture) ریشه در واژه یونانی Architektonike دارد که به معنای ساختن ویژه است؛ ساختنی که هدایت شده و همراه با آرخه باشد. آرخه نيز (Arkhe) از فعل آرخین (Arkhin) به معنای هدایت کردن و اداره کردن است.

اگر سری به لغت نامه های مختلف، اعم از فارسی و انگلیسی بزنیم می توانيم تعریف های مختلفي در ارتباط با معماری پیدا كنيم. براي مثال، در لغت نامه دهخدا اين تعاريف برای معماری آمده است: بنایی و علم بنایی و شغل معمار/ عمل و شغل معماری/ آبادانی و آباد سازی.

همچنین، در دوره‌های مختلف تعریف‌های متفاوتی در این زمینه ارایه شده است. براي نمونه، فرانک لوید رایت، معمار نامدار اوایل قرن بیستم و یکی از  پیشگامان معماری مدرن در این باره می‌گوید: "معماری عصاره زندگی است و به عبارتي، زندگی را شکل می‌دهد. معماری، حقیقی‌ترین روش ثبت زندگی در دنیای گذشته، امروز و آینده است. یا در تعریف دیگری از لوکوربوزیه، یکی دیگر از پیشگامان معماری مدرن داریم: "معماری بازی با اشیا است در زیر نور."

اما آنچه اهمیت دارد این است که این تعریف های متفاوت در برخي ریشه ها دارای وجه مشترک هستند بطور کلی اين تعاريف را می توان در سه گروه اصلی دسته بندی کرد:" معماری به عنوان یک پروسه، معماری به عنوان یک حرفه و در نهايت، معماری به عنوان یک سند.

 


  پوریا ترکفر    (1388/12/29)

 معماری به عنوان یک پروسه

در این دسته بندی، معماری فعالیتی است در زمینه طراحی، بنا کردن بنا و دیگر ساختارهای فیزیکی که توسط یک فرد و یا افرادی برای ایجاد سرپناه انجام می شود.

در این پروسه، خلاقیت و نوآوری نقش بسیار مهمی ایفا می‌کند، همانگونه که لوکوربوزیه مي‌گويد: "... اینکه معماری در لحظهای از خلاقیت بوجود می آید، یک حقیقت انکار ناپذیر است."

همچنین، طراحی معماری می‌تواند در ابعاد بسیار وسیع باشد، مانند اینکه ساختمان چگونه با محیط اطراف می‌آمیزد و یا اینکه در مقیاس کوچک باشد، اینکه ساختارهای جزیی طراحی چگونه می‌تواند در طرح شکل گیرد. بطور کلی، معماری در این گروه، طراحی برای هر گونه سیستم است.

 

 


  پوریا ترکفر    (1388/12/29)

 معماری به عنوان یک حرفه

در این گروه تعاريف، معماری نقشی است که افراد به عنوان ارائه‌دهندگان خدمات مي‌پذيرند. همانگونه که در لغت‌نامه دهخدا نیز دیدیم و از آن به عنوان بنایی، علم بنایی و شغل معمار یاد شده است.

 


  پوریا ترکفر    (1388/12/29)

معماری به عنوان یک سند

در این دسته بندی، معماری مبتنی بر طراحی‌ها و اسنادی است که بيان کننده ساختار و رفتار یک ساختمان و یا هر نوع سیستم ساخته شده است.

به عنوان مثال می‌توان به آثار معماری اشاره کرد که سمبل‌های فرهنگی، سیاسی و اجتماعی یک کشور شناخته می‌شوند. ساختمان‌هایی مانند تخت جمشید و اهرام ثلاثه مصر از اين نوع آثارمحسوب مي‌شوند. آثاری که پیوند دهنده افکار و تصورات مردم زمان خود با حال و آینده است

 

 
 


  یاسر امیرسرداری    (1389/07/10)

  مجتبی عسگری    (1389/08/17)

به نقل از پاول شپارد : جستجوي معماري در كتابها مانند جستجوي گوسند در قصابي است در آن جا هست ولي خارج ماهيت كيفي اش

اين از هم خودم : معماري حاصل جريانات ذهني كه در مفاهيم تعبير مي شود بعنوان شي تجشم شده در فضاي فيزيكي ظهور مي يابد . و در وراي ديدگان يا با آن تعامل مي شود يا تقابل  . رساندن معماري به زيبايي كه كاري است بس ناممكن چراكه معماري و زيبايي آن (در كتاب حقيقت و زيايي علامه جعفري) زيبايي نمود و پرده شفاف و نگارين است كه روي كمال كشيده شده است ابتدا بايد كمال را يافت كه ما آن را در اينترنت و معماري غرب در كتابها دنبال مي كنيم بايد به هويت ايراني  پديده شناسي - عينيت واقعيت ) جستجو كنيم ) معماري يعني تبلور خاك آب باد آتش ايراني با دستهاي مردان و زنان ايراني اسلامي (عينيت واقعيت)است  


  میلاد محمدپور    (1389/10/01)

بچه ها به نظره من خیلی موضوع رو سخت گرفتین.من که چیزی از حرفاتون سر در نیاوردم آخه یکم قلمبه سلمبه بود واسم.معماری خلق فضاست کاری که طراح صحنه تو فیلم و تئاتر انجام  میده. کاری که یک آهنگ ساز توی ساخت یک آهنگ انجام میده و اون آهنگی که تو ازش خوشت میاد یعنی اینکه1 یک فضا درست کرده.2 تو تونستی با اون فضا رابطه بر قرار کنی.دوش با من گفت پنهان کاردانی تیز هوش......کز شما پنهان نشاید کرد سر می فروش.............گفت آسان گیر بر خود کارها کز روی طبع......سخت میگیرد جهان بر مردمان سخت کوش.ببین حافظ چطوری تو شعراش فضا میسازه؟اره به نظره من خیلی سادست حافظ راست میگه.اگه فکر کنی کاری که داری انجام میدی خیلی سخته...واقعا اون کار واست سخت میشه.به قووووووووووووووووووله معرووووووووف عااااااام ولللللللللللششششششششششششششش کن


  امیر حسین کریمی مقدم    (1390/11/02)
 معماری هدف معمار است . فضا به تنهایی معماری نیست !  این که امزوزه ساخت هر ساختمان که فضایی دارد بگوییم معماری ظلم به واژه معماری است.

  الهام موسوی    (1390/11/06)

من دارم سعیمو میکنم که ببینم معماری واقعا چیه! ولی هرچقد بیشتر جلو میرم فکمیکنم دارم غرق میشم..معماری از سه بعد هم بیشتره  انقد بعد داره که ادم گیج میشه!!من عاشق معماریم.


  محمد جلیلی    (1390/11/14)

 اینتور که فکر میکنم معماری رشته ی سختیه من سه سال دارم معماری میخونم ولی جز چهارتا خط چیزی نمیدونم از نظر من کسی که میخواد به هدفش برسه باید همه جوانبو در نظر بگیره حتی به چیزای ریزشم توجه به خصوصی داشته باشه


  زینب(ریحانه) غفاری    (1390/11/29)

معماری=مهرازی

به نظرمن معماری زندگی روازادم میگیره البته اگه بخوای واقعا معمارباشی وتوش غرق شی انقدرجای کارداره که هرچی جلوبری بازم وقت کم بیاری


  سارا شرافتیان    (1390/12/11)

هنر استفاده از خطوط برای خلق فضای ایده ال و زیبا

 


  فرزاد رحیمی نژاد    (1390/12/17)

معماری همه چیز است....

 


  فرزانه نیکنام    (1391/01/25)

معماری=خلق هر چیزی


  محمد افخمی    (1391/01/27)

معماری یعنی زبان گفتگوی ذهن ما با دنیای بیرون  و انچه که نگاه هر کسی از یک منظر و یا فضا به بیننده القا می کنه، این یعنی معماری.


  علی جاودانی    (1391/02/26)

 با درود
جناب ترکفر لطفن در صورت نقل قول،منبع را نیز متدکّر شوید


  مسعود شاهی    (1391/02/27)

معماری یعنی خلق فضای معمارانه .این معمار است که فضای معماری را خلق میکند مثل نقطه که از نگاه ریاضی بی بعد می باشد ولی خط  را می سازد و خط صفحه را وصفحه حجم را  در اخر حجم است که دیده می شود نه نقطه .


  مهدی حیدری نیا    (1391/06/28)

معماری یعنی دیوانگی در طراحی . یک بنا وقتی مورد توجه قرار میگیرد ک معمار آن در طراحی اش دیوانگی های آن را بروز دهد .

 


  مهدی حیدری نیا    (1391/06/28)

معماری یعنی دیوانگی در طراحی . یک بنا وقتی مورد توجه قرار میگیرد ک معمار آن در طراحی اش دیوانگی های آن را بروز دهد .

 


  جواد فتاحی    (1391/07/05)

باید بلند بگوییم معماری ساختمان نیست

معماری آنجاست پشت ساختمان:معماری یعنی چگونگی فکر برای شکل دهی و عرضه ساختمان


  lمنصور مومنی نسب    (1391/09/13)

معماری یا رسالت جامعه ای است ناتمام یا امر مقدسی است برای جامعه ای به اتمام رسیده

لوئیس مامفورد،1934

معماری هنری است که بشر در طول تاریخ زندگی خود از آن جدا نبوده است.

در واقع معماری فضایی ست که برای خود ساخته ایم و هر چه تجربه هایمان افزون و دانش مان بیشتر شده برای تطبیق با شرایط رو به رشد خود در جهت تغییر و گسترش آن بر آمده ایم.

معماری هم علم هم هنر ساختن یک فضاست و این قابلیت را دارد که بر رفتار انسانی تاثیر گذارد.

و اینکه معماری هنریه تحمیلی که خیلی باید مراقب باشیم با کارهامون چه تاثیری روی ساکنانش میزاریم


  علیرضا اشوری    (1391/11/17)

 

با سلام

  معماری هنر مفهوم گراست . وقتی صحبت از هنر به میان می اید هم ذاتی  بودن آن مورد توجه قرار میگیرد و هم ممارست و تمرین در تجسم و توصیف و خلق فضا ها .آن طور که  دیگران از انجام آن ناتوان باشند .هنر معنا و مفهوم ایجاد میکند و معماری فرا تر از آن فضا را هم ایجاد می نماید .و به قول لویی کان معماری به عنوان خلقتی هنری برای برآوردن یک نیاز نیست بلکه آفریدن نیاز است. معماری شناسایی همگنی فضاهایی است نامتناسب با عملکردهای خاص انسانی. معماری سازندگی ذهنی فضاهاست و از جایی شروع میشود که عملکرد روشن و مشخص است

 


  فرزین خیاط زاده    (1392/02/26)

معماری سیاست می آفریند سیاستی که شهر ها را و انسانها را به یکجا نشینی دعوت کرد . و بعد از آن معماری اجتماع می آفریند و اجتماع پیوندش با انسان است . معماری انسان شناسی می خواهد و به دنبال خود جامعه شناسی را و روان شناسی را خلق می کند جامعه شناسی که دورکیم می گوید ، مارکس وبر می گوید و سایر بزرگان دیگر...


  مریم قربانی    (1392/03/09)

معماری نه هنر است و نه شعر بلکه ذائقه و فطرتی هست که از اول دوران رویانی قبل از تولد شکل می گیرد و با سرشت و خون آدمی عجین گشته و در رگهای شناور هر شخص طغیان می کند نمتوان شخصی را پیدا کرد که ذره ای از این طغیان یا این فطرت در وجودش نباشد منتها نوع و انواع آن در اشحاص متفاوت است به طوری که نحوه و جایگاه استفاده آن در افراد فرق می کند پس هر کسی این ذوق و سلیقه را در یک جایی از زندگیش به کار می گیرد

معماری نه هنر است و نه شعر بلکه فطرت ماورای خلقت هست که در آفرینش از یک گوهر طبیعت که نشانی از بزرگترین و خلاق ترین معمار دنیاست پدید آمده است  


  علیرضا نعیمی    (1392/03/26)

با سلام ، معماری یک گذرگاه است


  محمدمهدی(قادر) رزمجو    (1392/04/04)

آرخه که از فعل آرخین گرفته شده جالب است اینکه هدایت در مسیر درست مورد توجه علم معماری است .این کلمه در زبان ترکی آذری برای زه آب در مزارع نیز گفته می شود .آرخ کلمه عرفی آذری های ترک در عرصه کشاورزی  که کار برد دیرینه دارد وزبان انگلیسی نیز بدون تعصب در این کلمه وامدار زبان ترکی آذری گشته است .بگذریم مهمتر ازاین مساله کلمه آرخ ،پشت سر ش آبادانی و ساخت  وساز  وتکنولوژی آبیاری را به دنبال دارد .هر جا در آذر بایجان ما آرخ  به کار برده شده در آن محل مساله آب نیز آمده است چرا که آرخ در مساله طبیعت کمتر کاربردی است بلکه  بدست انسانها برای توسعه وآبادانی آرخ  یا همان زه بدست بشر در طول تاریخ زندگی انسانها کاربردی شده است. با احترام       محمدمهدی


  fateme shfigh    (1392/05/12)

معماری مرز همه هنرهاست

معماری وسعت دهنده ذهن انسان است

معماری یعنی انعطاف پذیری ذهن


  سحر مهردار    (1392/05/12)

آقای مهندس ترکفر از شما نهایت تشکر رو دارم چرا که مطالب شما همیشه قابل استفاده بودن.واقعا خسته نباشین


  محمد افخمی    (1392/05/25)

سلام


  حدیث حسنی نژاد    (1392/05/29)

شاید بتوان گفت "معماری پلی است بین هنرها و علوم انسانی با علوم و فنون مهندسی" و معمار خوب کسی است که بتواند بهترین راه حل رو برای مشکلات پیدا کند. بهترین راه ارزان ترین، زیباترین و اجرایی ترین راه حل هست. برای این کار معمار باید در یک پروژه بشه هنرمند، در یکی جامعه شناس، در یکی شاعر خیال پرداز و در یکی مهندس با دقت جزییاتی آن چنانی!


  حدیث حسنی نژاد    (1392/05/29)

شاید بتوان گفت "معماری پلی است بین هنرها و علوم انسانی با علوم و فنون مهندسی" و معمار خوب کسی است که بتواند بهترین راه حل رو برای مشکلات پیدا کند. بهترین راه ارزان ترین، زیباترین و اجرایی ترین راه حل هست. برای این کار معمار باید در یک پروژه بشه هنرمند، در یکی جامعه شناس، در یکی شاعر خیال پرداز و در یکی مهندس با دقت جزییاتی آن چنانی!


  میثم حبیبی    (1392/06/11)

معماری یعنی هنر یعنی علم یعنی صنعت شاید بهتره بگیم معماری یعنی همه چیز...

به قول یکی از اساتیدم یه معمار باید همه چیز بدونه  


  hadis hassaninejad    (1392/06/13)

موافقم


  hadis hassaninejad    (1392/06/13)

«سرکریستوفر رن» معمار بزرگ انگلیسی در تعریف معماری گفته است، معماری حاصل زیبایی ، استحکام و پایداری و آسایش و آسودگی است .


  محمد جواد زیدابادی    (1392/06/15)

به نظر من معماری یک مقوله تاثیرگذار ودر عین حال تاثیرپذیر است.

 


  مصطفی اماده    (1392/09/15)

معماری یعنی بسم الله الرحمن الرحیم بودن

بخشندگی و مهربانی در نقطه ها و نکته ها

 


  محمدرضا بیرام زاده    (1392/09/22)

قدمت معماری به عنوان یک فن برای ایجاد سرپناه، به قدمت تاریخ بشر می رسد اما معماری امروزه در جهان ترکیبی از صنعت ساختمان سازی به علاوه هنر، فلسفه، جامعه شناسی، روان شناسی اجتماعی، اخلاقی، اقتصاد، جغرافیای طبیعی و انسانی، برنامه ریزی و توسعه اقتصادی و علوم طبیعی نظیر زیست شناسی و محیط زیست است.
معماری در دنیای کهن به‌عنوان حرفه‌ای مطرح بود که از یک سو از فنی‌ترین حوزه‌های مربوط به علوم‌ ساختمانی تا هنری‌ترین مباحث مربوط به زیبایی‌شناسی، و از سوی دیگر از طراحی در مقیاس کوچک یک عنصر تأسیساتی مانند یک آب‌انبار یا پل کوچک یا اصطبل تا طراحی یک محله و یک شهر را دربر می‌گرفت و هر چند که در هر یک از حوزه‌های فوق‌ افرادی صاحب‌نظر و حرفه‌ای‌تر بودند و سلسله‌مراتبی نیز بین معماران گوناگون وجود داشت، اما در مجموع همه فعالیت‌های فوق در حوزه معماری قرار داشت
.

ویترویوس پدر معماری در قدیمی ترین کتاب معماری موجود ( ده کتاب معماری ) ویژگیهای معمار را چنین بیان می کند :
معمار باید به علوم و معارف گوناگون آراسته باشد، چون با قوه تمیز او است که تمامی آثار دیگر هنرها به محک در می آید. معرفت معمار فرزند علم و عمل است . عمل، ممارست مداوم و منظم در کار است یعنی کاردستی با انواع مصالح ، طبق یک نقشه و عمل ، قدرت بیان و نمایش چابک دستی معمار است طبق اصول تناسبات.
پس معمارانی که کسب مهارت دستی را مراد خویش قرار داده اند بی علم ، هیچ زمان نتوانسته اند منزلتی را بیابند که سزاوار مهارتهایشان باشد، چون آنانکه فقط بر علم و تتبع تکیه کرده اندکه بی گمان به دنبال صورت بوده اند و معنی.
لکن آنانکه معرفتی کامل از علم و عمل دارند ، همچون مردانی تا بن دندان مسلح ، بی درنگ به مراد خود دست یافته اند و افتخار را نصیب خویش کرده اند.
در همه امور ، خاصه معماری ، دو چیز است :‌ آنچه معین است و آنچه به چیزی معنی می بخشد. انچه معین است ، موضوعی است که از آن سخن می گوییم و آنچه معنی می بخشد ، اثباتی است طبق اصول علمی.
پس آنکس که خود را معمار می خواند باید در دو هر متبحر باشد. او باید بالذات با استعداد باشد و هم مستعد تعلیم دیدن.
معمار باید تعلیم دیده باشد تا از خود خاطره های ماندنی تر در رسالتش بجا بگذارد.
معمار باید علم رسم نقشه را بداند تا بتواند بی فوت وقت طرحهایی ترسیم کند ، برای بیان شکل کاری که پیشنهاد می کند.
هندسه نیز کمکی بزرگ به معماری است. خاصه اینکه به ما کاربرد خط کش و پرگار را می آموزد تا در تهیه نقشه های ساختمان در محدوده املاک آمادگی یابیم و گونیا و تراز و شاغول را به درستی به کار بریم.
علم روشنایی را نیز باید بداند چرا که با آن و با استفاده از هندسه نور درون ساختمانها می تواند از نقاط معین ساختمان رسم شود.معرفتی گسترده از تاریخ لازم است ، زیرا در میان بخشهای تزیینی ساختمان ، بسیاری از نقوش هستند که معنی نهفته در آن را باید بتواند برای دیگران بیان کند.


  محمدرضا بیرام زاده    (1392/09/22)

قدمت معماری به عنوان یک فن برای ایجاد سرپناه، به قدمت تاریخ بشر می رسد اما معماری امروزه در جهان ترکیبی از صنعت ساختمان سازی به علاوه هنر، فلسفه، جامعه شناسی، روان شناسی اجتماعی، اخلاقی، اقتصاد، جغرافیای طبیعی و انسانی، برنامه ریزی و توسعه اقتصادی و علوم طبیعی نظیر زیست شناسی و محیط زیست است.
معماری در دنیای کهن به‌عنوان حرفه‌ای مطرح بود که از یک سو از فنی‌ترین حوزه‌های مربوط به علوم‌ ساختمانی تا هنری‌ترین مباحث مربوط به زیبایی‌شناسی، و از سوی دیگر از طراحی در مقیاس کوچک یک عنصر تأسیساتی مانند یک آب‌انبار یا پل کوچک یا اصطبل تا طراحی یک محله و یک شهر را دربر می‌گرفت و هر چند که در هر یک از حوزه‌های فوق‌ افرادی صاحب‌نظر و حرفه‌ای‌تر بودند و سلسله‌مراتبی نیز بین معماران گوناگون وجود داشت، اما در مجموع همه فعالیت‌های فوق در حوزه معماری قرار داشت
.

ویترویوس پدر معماری در قدیمی ترین کتاب معماری موجود ( ده کتاب معماری ) ویژگیهای معمار را چنین بیان می کند :
معمار باید به علوم و معارف گوناگون آراسته باشد، چون با قوه تمیز او است که تمامی آثار دیگر هنرها به محک در می آید. معرفت معمار فرزند علم و عمل است . عمل، ممارست مداوم و منظم در کار است یعنی کاردستی با انواع مصالح ، طبق یک نقشه و عمل ، قدرت بیان و نمایش چابک دستی معمار است طبق اصول تناسبات.
پس معمارانی که کسب مهارت دستی را مراد خویش قرار داده اند بی علم ، هیچ زمان نتوانسته اند منزلتی را بیابند که سزاوار مهارتهایشان باشد، چون آنانکه فقط بر علم و تتبع تکیه کرده اندکه بی گمان به دنبال صورت بوده اند و معنی.
لکن آنانکه معرفتی کامل از علم و عمل دارند ، همچون مردانی تا بن دندان مسلح ، بی درنگ به مراد خود دست یافته اند و افتخار را نصیب خویش کرده اند.
در همه امور ، خاصه معماری ، دو چیز است :‌ آنچه معین است و آنچه به چیزی معنی می بخشد. انچه معین است ، موضوعی است که از آن سخن می گوییم و آنچه معنی می بخشد ، اثباتی است طبق اصول علمی.
پس آنکس که خود را معمار می خواند باید در دو هر متبحر باشد. او باید بالذات با استعداد باشد و هم مستعد تعلیم دیدن.
معمار باید تعلیم دیده باشد تا از خود خاطره های ماندنی تر در رسالتش بجا بگذارد.
معمار باید علم رسم نقشه را بداند تا بتواند بی فوت وقت طرحهایی ترسیم کند ، برای بیان شکل کاری که پیشنهاد می کند.
هندسه نیز کمکی بزرگ به معماری است. خاصه اینکه به ما کاربرد خط کش و پرگار را می آموزد تا در تهیه نقشه های ساختمان در محدوده املاک آمادگی یابیم و گونیا و تراز و شاغول را به درستی به کار بریم.
علم روشنایی را نیز باید بداند چرا که با آن و با استفاده از هندسه نور درون ساختمانها می تواند از نقاط معین ساختمان رسم شود.معرفتی گسترده از تاریخ لازم است ، زیرا در میان بخشهای تزیینی ساختمان ، بسیاری از نقوش هستند که معنی نهفته در آن را باید بتواند برای دیگران بیان کند.


  مریم قربانی    (1392/09/25)

با سلام

در جواب آقای مهندس زید آباد ی بله موافقم دقیقا به نکته خوبی اشاره شده چرا که دقیقا این چیزیه که معماری رو به اثبات میرسونه همین زائیدن اثر و یا ماندگاری آثارو در جواب آقای مهندس مصطفی آماده باید گفت احسنتم چرا که کلمه مهربانی در واقع همین لطافت معماری و هنر را میرساند که از اصفات الهی  و ازعطوفت آن یگانه نشأت گرفته است


  آرمین کریمی    (1392/10/03)

معماری اقیانوسی است به عمق یک وجب


  آرمان رضایی    (1392/12/06)

معماری یعنی خالق هرچیزی که به ذهنت میرسه

به قول استاد عزیزم استاد دهقان یک معمار ینی کسی که خودش مسیرشو معماری کنه


  علی پرداز    (1393/03/17)

ایا ما واقعا معماری را شناخته ایم

ایا معماری را انسان بوجود اورده است پس چرا انسان با این همه پیشرفت درچگونگی خلق  ساختمان های قدیم مات و مبهوم است


  نصیر دهقانی    (1393/09/01)

معماري ريشه در تخنه دارد . تخنه به معني حجاب از چيزي برداشتن .خلق كردن

هدف اصلي معماري خلق فضا


  هادی کلنگ دار    (1393/09/05)

معماری یعنی معماری و دیگر هیچ


  موید منتظر    (1393/09/17)

معماری یعنی خلق غیر ممکن ها

آینده را در حال بوجود آوردن


  کوروش پورحسن    (1393/09/22)

معماری :

آباد کردن هر نقطه ای از زمین به شیوه ای هنرمندانه  بطوری که باعث شور و نشاط در افراد جامعه شود


  سید محمد طالبی    (1394/01/21)

 اگر بخواهیم خیلی ساده بیان کنیم ،باید گفت ارائه ی بهترین راه حل برای پاسخ به نیاز انسان چه از بعد جسمی چه از بعد روحی

اما اگر نگاهی ژرف تر داشته باشیم در واقع با اینگونه تعریف ها معماری را محدود می کنیم ، معماری گستره لایتناهی دارد...

 


  ملیحه میرزاخانی    (1396/05/11)

 معماری مجموعه ای از تفکرات و احساسات انسان میباشد که هرچه واقع بینانه تر و ملموس تر باشد و بعد از ساخت هم بمانند مراحل طراحی و بدون اغراق باشد و قابل بهترشدن باشد میباشد پس مجموعه ای از تمامی علوم‌و حس های انسان میباشد


  ملیحه میرزاخانی    (1396/05/11)

 معماری مجموعه ای از تفکرات و احساسات انسان میباشد که هرچه واقع بینانه تر و ملموس تر باشد و بعد از ساخت هم بمانند مراحل طراحی و بدون اغراق باشد و قابل بهترشدن باشد میباشد پس مجموعه ای از تمامی علوم‌و حس های انسان میباشد


  ملیحه میرزاخانی    (1396/05/11)

 معماری مجموعه ای از تفکرات و احساسات انسان میباشد که هرچه واقع بینانه تر و ملموس تر باشد و بعد از ساخت هم بمانند مراحل طراحی و بدون اغراق باشد و قابل بهترشدن باشد میباشد پس مجموعه ای از تمامی علوم‌و حس های انسان میباشد


  ملیحه میرزاخانی    (1396/05/11)

 معماری مجموعه ای از تفکرات و احساسات انسان میباشد که هرچه واقع بینانه تر و ملموس تر باشد و بعد از ساخت هم بمانند مراحل طراحی و بدون اغراق باشد و قابل بهترشدن باشد میباشد پس مجموعه ای از تمامی علوم‌و حس های انسان میباشد


  ملیحه میرزاخانی    (1396/05/11)

 معماری مجموعه ای از تفکرات و احساسات انسان میباشد که هرچه واقع بینانه تر و ملموس تر باشد و بعد از ساخت هم بمانند مراحل طراحی و بدون اغراق باشد و قابل بهترشدن باشد میباشد پس مجموعه ای از تمامی علوم‌و حس های انسان میباشد


  پویا فتوره چی    (1397/03/08)

 سلام بچه ها. یه کانالی در تلگرام هست که داخلش آگهی های فرصت های شغلی و پروژه های معماری و طراحی گذاشته میشه. اینم لینکش.

https://t.me/joinchat/AAAAAEv45MOgvaRY9TVK_Q


  sazmus7 ss    (1397/05/09)

آموزش تصویری عروسک سازی با پارچه با دو روش ساده

دانلود 10 درس بسیار مهم آموزش تخصصی تعمیرات موبایل 


  آرمان سفیدی    (1397/11/12)

آموزش گل آرایی

خدمات گل آرایی

دوره های گل آرایی


  اوبار اوبار    (1397/12/12)

 به معماری خلی علاقه دارم ولی متاسفانه کارم مربوط به باربری هست

 

باربری تهران

باربری کرج

باربری مشهد

باربری بندرعباس

 

اینا شده کار من


  ehsan seresht    (1397/12/21)

 فرصت را از دست ندهید تنها تا 23 اسفند زمان دارید (ظرفیت محدود) تسهیلات خاص و پکیج استثنایی خانه عمران برای علاقمندان به ساخت و ساز و معماری داخلی به همراه مهندسان و دانشجویان معماری و عمران برای اطلاعات بیشتر عدد 100 را به 300084360 بفرستید



  ehsan seresht    (1397/12/21)

 

مژده به فعالان ساخت و ساز، معماری داخلی، مهندسان و دانشجویان معماری و عمران

 

 

 


  سام خلجی    (1398/08/13)

 معماری، هنر


  امیرحسین هژبر    (1399/11/25)

با تشکر از اطلاعات خوبتون

 

 adsmember

خرید فالوور واقعی اینستاگرام

باربری تهران

 

 

 

 

 

 


اظهار نظـــــــر
 
جهت نوشتن مبحث جدید باید وارد سیستم شوید. / عضو جدید
ایـمـــیـل :
رمز عبـور :

?????? ??????? ????? ????? :
??? ???? ?? ??? 1386 ?? ??? ????? ?? ??????? ??? ??????? ?????? ????? ??? ?? ???.?? ???? ??? ??? ?? ???? ??????? ?????? ?? ????? ???? ??????? ?? ????? ????? ?? ??????????? ??? ?????? ?????? ??? ???? ???? ?? ??? ?????? ?? ???????
???? | ???? | ??? ??? | ?????? ?? | ???? ?? ?? | ?????? ???? | ??????
© ???? ???? ??? ?? ???? ????? ?? ???? ??????? ????? ?? ????.
Developed by Tryon Software Group