ثبت نام عضو جدید ایمیل آدرس: رمز عبور : رمز عبور را فراموش کردم

به جامعترین سامانه ارتباطی و اطلاع رسانی معماران معاصر ایران خوش آمدید خانه |  ثبت نام |  تماس با ما |  درباره ما |  قوانین سایت |  راهنما | تبلیغات




جدیــد ترین پــــــروژه هـا
پارک علم و فناوری
طراح : سجاد نوری
طراحی مدرسه سبز
طراح : سجاد نوری
مجموعه ویلایی ایرا
طراح : استدیو معماری دیسک
رویان ویلا
طراح : استدیو معماری دیسک
حامی اتووود
مسابقه دانشجویی اتووود
تـازه هـــــــــای معمـاری
الحاقیه موزه ی هنرهای معاصر رم؛ سیاست رنگ و محددیت های طراحی
هنس هولین و تفسیر معماری به مثابه یک "همه چیزِ" خنثیِ تعاملی
بیست بنا ... ـ پویان روحی ـ خانه ی بی پایانِ فردریک کیسلر
اتووود. ایران معاصر. مدرسه ابتدایی جدگال در چابهار. آرش علی آبادی
کامنـــــــــت پــــروژه ها
دکتر کمال کمال زاده منقرض در مورد پروژه مجتمع مسکونی حیات نوشته است:
بعد گفتند بی دلار و ارتباط با ان دوستان معماری اسلامی بنده با اجازه شما از ایمیلتان برای ریجستر استفاده کردم ا ...
دکتر کمال کمال زاده منقرض در مورد پروژه مجتمع مسکونی حیات نوشته است:
نظر قبلی من توسط غیر رباتیک سانسور شد که نقد و بیهوده بودن معماری اسلامی از این دست بود سال شصت و نه سران معما ...
دکتر کمال کمال زاده منقرض در مورد پروژه ویلا بتنی نوشته است:
پایداری سازه عالیه جناب دکتر عالی پور ما راه کرد معماری کمونیستی روسیه رو نرفتیم اما اینکار اونهاست خوب ما شرا ...
دکتر کمال کمال زاده منقرض در مورد پروژه ویلا بتنی نوشته است:
پایداری سازه عالیه جناب دکتر عالی پور ما راه کرد معماری کمونیستی روسیه رو نرفتیم اما اینکار اونهاست خوب ما شرا ...
دکتر کمال کمال زاده منقرض در مورد پروژه ویلا بتنی نوشته است:
این کار عالیه چون مثل کارهای استاد عالی پوره اما ببینید این سایت رو دوستان رادیو هنر دکتر منشی زاده و زنگنه را ...
دکتر کمال کمال زاده منقرض در مورد پروژه خانه مادری نوشته است:
بفهمند بقول شما اقایی که در رادیو هنر بمن زنگ زدی در چه گندی بدنیا امدیم انهم گناوه گناوه معماری دارد ...
دکتر کمال کمال زاده منقرض در مورد پروژه خانه مادری نوشته است:
شهر سازی مزخرف دیبا و مقلدانش سازه خشک سه تا سنگ بیرون امده بی پایداری شد ابادان و تهران و اینهمه زلزله اقا ای ...
اعضـا با بیشترین پـــروژه
    ایمان زارع
    مجید معزی
    سامان نیرومند
    شرکت استودیو معماران مادو

  
امیر کشاورز
 ارسال نظر بازگشت به لیست پروژه ها گزارش خطا اشتراک پروژه
    نمایش عکس ها
    مرکز معتادان گمنام
    عنـــــــوان درس : پایان نامه
    نـــــام استــــــاد : جناب آقای دکتر حیدری , جناب آقای تابنده
    دانشــــــــــــگاه : آزاد اسلامی واحد شیراز
    تاریـــــخ ثبــــــت : 1389/06/11
    تعــــــــداد بازدید : 2728
    محــــدوده سنی : 24_25
    نــــوع کاربـــــری : فرهنگی
    همـــــکاران طرح :
    ایده های طراحی : هر انسانی در طول زندگی خود با مشکلاتی روبرو می شود و هر فرد راهی را برای مقابله با آن انتخاب می کند. در این میان افرادی هستند که برای غلبه بر این مشکل به سمت مواد مخدر کشیده می شوند تا با جاذبه ای که در ابتدا برایشان دارد مشکلات را فراموش کنند، اما غافل از اینکه تاثیر این مواد بر آنها زودگذر بوده و به زودی برای همیشه به آن وابسته می شوند. همین مسئله به عنوان ایده طراحی انتخاب شد که با صبر و حوصله استاد گرامی جناب آقای دکتر حیدری و همچنین همراهی جناب آقای تابنده در روند طراحی از آن استفاده شد. حجم بنا به صورت یک مکعب کامل بوده که نشان از زندگی سالم را دارد که در اثر رویارویی با مشکلات دچار شکست شده است. مسیر گالری ها نیز نشان دهنده روند اعتیاد است و شامل گالری هایی با عناوین زیر می باشد که طور اجمالی به توضیح هر کدام پرداخته می شود. 1. دوره پاکی قبل از اعتیاد: این بخش شامل ورودی بناست که همه چیز به صورت سالم دیده می شود. 2. دوره رویارویی با مشکلات: از این بخش گالری ها شروع شده که فضا کم کم به سمت گسیختگی پیش می رود. 3. مرحله آشنایی با مواد، در این بخش از گالری تصاویری از نحوه بدست آمدن و همچنین توضیحاتی در مورد بعضی از مواد مخدر در حال پخش است. 4. در میان مسیر گالری ها بخش شادی کاذب که ناشی از سرخوشی مصرف اولیه مواد است وجود دارد که حیاط مرکزی مثلث شکل با ارتفاع نسبتاً زیاد خود و کافی شاپ در این بخش واقع شده اند. 5. مرحله بعد، مرحله تحلیل قوا و ابستگی به مواد می باشد، که در یک لابی با ارتفاع زیاد واقع شده است که نمایی بر دوره شادی کاذب دارد. 6. پس از تحلیل قوا و وابستگی به مواد فرد از جامعه ترد می شودکه با یک چرخش به ترازی پایین تر می رسیم که گالری ترد از جامعه نام دارد که بوسیله یک رمپ همچنان به سمت پایین می رود. 7. فرد پس از ترد شدن از جامعه، از مصرف مواد متنفر شده و سعی به بازگشت به جامعه را دارد که از این مرحله دوره به سمت بالا حرکت می کنیم. 8. دوره ترک کردن مواد، در این مسیر دور نمایی از یک درخت که نشان زندگی است را در بر دارد. 9. در زمان ترک کردن فرد دچار دردهایی می شود که در این مرحله ابتدای مسیر گالری تنگ و باریک بوده و هرچه پیش می رود مسیر پهن تر می شود. 10. این مرحله، مرحله آخراست که فرد پاک شده و در واقع تولدی دوباره شده، که به جامعه بازگشته است. این سالن، سالن تولد دوباره نام دارد که خروجی مجموعه است و از این بخش توسط پله هایی که از داخل زمین بیرون می آیدبازدید کنند از مجموعه خارج می شود.

پروژه های دیگر طراح
نظـــــــر اعضــــــــا
فرزان شاماسب لو ( 1389/06/11 ) : -خطوط پلان تاحدي ايده هايي رو كه در طراحي فضا ها ذكر شده منعكس ميكنن.
-اون طوري كه در ايده ها ذكر شده كاربري اصلي اين فضا به صورت موزه ست و فكر ميكنم در اين طرح به مراتب پرسپكتيو هاي داخلي از اهميت بيشتري نسبت به حجم برخوردار باشند به اين دليل كه مانور اصلي ايده ها روي اونها بوده و متاسفانه جاي اون خاليه و اين اجازه به مخاطب طرح داده نميشه كه مفاهيم رو به صورت بصري درك كنه و به نقد بپردازه. به عنوان مثال در موزه يهود ليبسكيند اين فضا سازي ها هستند كه ارزش كار رو چندين برابر ميكنن.

-يه نظر شايد نه چندان تخصصي در باره ي اين جمله دارم :"مکعب کامل بوده که نشان از زندگی سالم را دارد که در اثر رویارویی با مشکلات دچار شکست شده است"

از اونجايي كه از اين تيپ عبارات الان زياد استفاده ميشه و حتي خودم هم در مواردي استفاده كردم.اينو عرض ميكنم . احساس ميكنم در محيط معمارانه يك فرهنگ ترجمه واژه به حجم صورت گرفته كه كم كم داره در برابر حس واقعي احجام خودنمايي ميكنه. براي مثال وقتي حرف از ايستايي و استحكام باشه مكعب مطرح ميشه-تكامل با رسيدن به مكعب نشون داده ميشه-و مثلا در كار شما زندگي سالم با مكعب و معنويت هميشه با حجم كنبد مانند يا به سوي آسمان و....
ميخواستم نظر شما رو هم در اين باره بدونم آيا اين واقعا درسته ؟ آيا زندگي سالم واقعا شبيه مكعبه؟ نظرمو كاملتر عرض ميكنم.من فكر ميكنم يك مكعب كامل به صورتي مينيمال يك شكاف در اون ايجاد شده باشه مفهوم ايجاد خراش يا بحران رو منتقل ميكنه اما نه به اين معني كه مكعب به معني زندگي و شكاف اون به معني بحران باشه بلك اين دو با هم اين مفهوم رو منتقل ميكنن. اما در اين كار به نظرم فرم ها تا حدي ديكانستراكت شدن كه چندان اثري از مكعب اوليه هم به جا نمونده.(شايد اين براي يه طراح مفهوم خوبي باشه) اما يك مخاطب عام ممكنه هيچ حسي از اون فضا دريافت نكنه و فقط اون رو به چشم يك معماري جديد ببينه.
ببخشيد اگه نظرم كارشناسانه نبود اما به هر حال يك معماري از نگاه مخاطب عام هم قابل نقده.
موفق باشيد


امیر کشاورز ( 1389/06/12 ) : @ فرزانِ شاماسب لو:
خیلی ممنون از نظرتون، صحبت شما در مورد مدل سازی های فضای داخلی کاملا صحیح است که با توجه به کمی زمان انجام نشد ولی در مورد مفهوم مکعب باید عرض کنم که شاید در انتقال مفهوم نتوانسته ام به صورت کامل موضوع را منتقل کنم در اینجا همانطور که خود شما فرموده اید بیشتر همان استحکام و پای بندی به اصول زندگی سالم مورد نظر بوده تا معنویت!
در این طرح همانطور که فرمودید طرح ديكانستراكت شده یک مکعب است که این را می توانید در پلان طبقه همکف مشاهده کنید که اثراتی از مکعب به جای مانده است.
در کل از شما کمال تشکر را دارم که حوصله کرده و نظر خود بیان کردید
سعید درنجفی ( 1389/06/14 ) : با تشکر از قرار دادن کارتون در سایت . در ابتدا همین که پشت یک کار یک فکر و ایده باشه و تنها بحث فرم و حل کردن کاربری ها نباشه قابل تحسین هست و اما اگر در راستای ایده ی خودتون به کار نگاه کنیم که ایجاد اختلال هایی در فرم مکعب به معنای ایجاد مشکلات و نا هنجاری ها است به نظرم شما از دید بالا به مجموعه این کار را انجام دادید و فضایی با پلان مثلث که برازنده ی ایدیتان بوده ایجاد کردید که گرچه بنظرم میتونستید به فرم بهتری برسید ولی سوال من این هست، مخاطب فرم را از دید پرنده میبیند یا بحث اصلی دید روی رمین است ؟ که شما کانسپت خودتون رو روی جداره های ساختمان نسبت به پلان خیلی کم کار تر نشان دادید و کار در حد نما سازی است . جسارتی که در روف پلان در گسستگی و شکست در فرم به کار گرفتید در نما ها که به مراتب مهم تر هم هستند به آن میزان به چشم نمیخورد . شاید یک شکست و ایجاد حفره یا شکاف قوی برای نشان دادن کانسپتتان کافی بود . در انتها هم به نظرم کار اصلی شما بیان ایده هایتان در داخل مجموعه و فضا سازی داخل بوده که تصویری از آن ها نگذاشتید . موفق و پیروز باشید
محمدرضا باشی ( 1389/12/21 ) : planeton graphic jalebi dare vali hajm shayad behtar az ina ham mishod behar hal aaaliye eide jalebiye movafagh bashid
جعفر جداری عالی ( 1389/12/21 ) : سلام
راستش من با این طرز کار مخالفم خصوصا وقتی میخواید به یک محیط غیر طبیعی که افرادی در آن محیط قرار خواهند گرفت که از نظر روحی و عاطفی دچار ناراحتی هایی شده اند . ما معماران با بکار بردن چند خط که از هم رد شده اند و بعد به آن ارتفع بدیم بگیم کاره معماری کردیم. باید قبل از طراحی به خوده موضوع فکر کنین که به چی و به چه موضوعی میخوایم طراحی کنیم .
شما نه اصلا از معماری نوین استفاده کردید نه پایدار که جزۀ به جزۀ اینه پروژه به محیط های متفاوتی نیاز دارن.
ما باید با معماران گذشته فرق داشته باشیم چرا که ما در عصر فضا محوری داریم زندگی میکنیم .
المان های اضافه شده در طرف چپ ساختمان کاملا جدا از طرحتونه .
ستون های دور تا دور طرح مثل زندان کرده موضوعتون رو .
فضایی وجود نداره .
به نظر من باید زیا کار کنیم .
ما معماران بزرگی هستیم که به این فرم های نباید اکتفا کنیم .
از همین فرم های مکعب هزاران طرح های بسیار بسیار زیبا به دست میاد .
امیدوارم ما هم بشیم کسانی که بودن... و هستن... و خواهند بود... .
زینب الیاسی فر ( 1391/03/07 ) : سلام خسته نباشید.بهتون تبریک میگم. به نظر من حجم و پلان خیلی خوبی درآوردید.
من دانشجوی معماری داخلی هستم و میخوام برای طرح تغییر عملکردم پلان شما رو بردارم ولی از اونجا که کیفیت عکسها بالا نیست برای خوندن و تحلیلشون دچار مشکل شدم. اگه امکانش هست عکسهارو با کیفیتی که قابل خواندن باشه برام میل کنید.
بسیار سپاس گذارم و براتون آرزوی موفقیت می کنم.
[email protected]
حامی اتووود
 رسانه ی تخصصی معماری و شهرسازی میم زون
ثبــــــــت نظـــــــر
جهت ارسال نظر باید وارد سیستم شوید. / عضو جدید
ایـمـــیـل :
رمز عبـور :
 
درباره معماران معاصر ایران :
این گروه در سال 1386 با هدف ایجاد پل ارتباطی بین معماران ایرانی معاصر گرد هم آمد.با شروع کار این وب سایت معماران متقاضی در محیطی ساده وکارآمد به تبادل پروژه ها ومقــــالات خود خواهند پرداخت ودر فضای فروم به بحث وگفتگو می پردازند.
خانه | ورود | ثبت نام | درباره ما | تماس با ما | قوانین سایت | راهنما | تبلیغات
© کلیه حقوق این وب سایت متعلق به گروه معماران معاصر می باشد.
Developed by Tryon Software Group