ثبت نام عضو جدید ایمیل آدرس: رمز عبور : رمز عبور را فراموش کردم

به جامعترین سامانه ارتباطی و اطلاع رسانی معماران معاصر ایران خوش آمدید خانه |  ثبت نام |  تماس با ما |  درباره ما |  قوانین سایت |  راهنما | تبلیغات




جدیــد ترین پــــــروژه هـا
پارک علم و فناوری
طراح : سجاد نوری
طراحی مدرسه سبز
طراح : سجاد نوری
مجموعه ویلایی ایرا
طراح : استدیو معماری دیسک
رویان ویلا
طراح : استدیو معماری دیسک
حامی اتووود
مسابقه دانشجویی اتووود
تـازه هـــــــــای معمـاری
پاویون جام جهانی 2014 از شیگرو بان ؛ طراحی موقت ورودی سفارت برزیل در توکیو
کارگاه فهم معماری ایران؛ پنجره‌ای به شوشتر
عکس هایی سوررئال از نیکلاس برونو ؛ مرز خواب و بیداری
عناصر بومی در توسعه ی بافت شهری دبی
کامنـــــــــت پــــروژه ها
دکتر کمال کمال زاده منقرض در مورد پروژه مجتمع مسکونی حیات نوشته است:
بعد گفتند بی دلار و ارتباط با ان دوستان معماری اسلامی بنده با اجازه شما از ایمیلتان برای ریجستر استفاده کردم ا ...
دکتر کمال کمال زاده منقرض در مورد پروژه مجتمع مسکونی حیات نوشته است:
نظر قبلی من توسط غیر رباتیک سانسور شد که نقد و بیهوده بودن معماری اسلامی از این دست بود سال شصت و نه سران معما ...
دکتر کمال کمال زاده منقرض در مورد پروژه ویلا بتنی نوشته است:
پایداری سازه عالیه جناب دکتر عالی پور ما راه کرد معماری کمونیستی روسیه رو نرفتیم اما اینکار اونهاست خوب ما شرا ...
دکتر کمال کمال زاده منقرض در مورد پروژه ویلا بتنی نوشته است:
پایداری سازه عالیه جناب دکتر عالی پور ما راه کرد معماری کمونیستی روسیه رو نرفتیم اما اینکار اونهاست خوب ما شرا ...
دکتر کمال کمال زاده منقرض در مورد پروژه ویلا بتنی نوشته است:
این کار عالیه چون مثل کارهای استاد عالی پوره اما ببینید این سایت رو دوستان رادیو هنر دکتر منشی زاده و زنگنه را ...
دکتر کمال کمال زاده منقرض در مورد پروژه خانه مادری نوشته است:
بفهمند بقول شما اقایی که در رادیو هنر بمن زنگ زدی در چه گندی بدنیا امدیم انهم گناوه گناوه معماری دارد ...
دکتر کمال کمال زاده منقرض در مورد پروژه خانه مادری نوشته است:
شهر سازی مزخرف دیبا و مقلدانش سازه خشک سه تا سنگ بیرون امده بی پایداری شد ابادان و تهران و اینهمه زلزله اقا ای ...
اعضـا با بیشترین پـــروژه
    ایمان زارع
    مجید معزی
    سامان نیرومند
    شرکت استودیو معماران مادو

  
بایک شاهی سوندی
 ارسال نظر بازگشت به لیست پروژه ها گزارش خطا اشتراک پروژه
    نمایش عکس ها
    مرکز مطالعات شهرهای اینده
    عنـــــــوان درس : پایان نامه
    نـــــام استــــــاد : جناب مهندس ارش بصیرت
    دانشــــــــــــگاه : آزاد اسلامی واحد مرودشت
    تاریـــــخ ثبــــــت : 1397/02/01
    تعــــــــداد بازدید : 1506
    محــــدوده سنی : 32_33
    نــــوع کاربـــــری : مجموعه چند عملكردي
    همـــــکاران طرح :
    ایده های طراحی :

مرکز مطالعات شهرهای آینده:

انسان ها به طور غریزی همیشه در حال مطالعه و پژوهش در دنیای اطراف خود بوده و برای پیدا کردن جواب سوالات خود دنیای پیرامون شان را کاویده اند واین کنجکاوی سرعت رسیدن انسان به علوم های در زمینه تکنولوژی و صنعت و معماری را فراهم  آورده است. جهان امروز با بحران های مختلفی از جمله رشد جمعیت ،کمبود منابع آبی ،و دیگر مسایل زیست محیطی رو به رو ست در نتیجه کشورهای غربی  را بر آن داشت  که شهرهای امروزی نیاز به طراحی اماکن شهری جدیدی دارن تا با استفاده از آن مناطق شهری جدید مقابله کن با بحران های زیست محیطی پیش رو،  که شروع به ارایه مقالات معماری در دانشگاه ها و مراکز تحقیقاتی و مطالعاتی شهرسازی و معماری شد. که منجر به ارایه ایدها در زمینه ساخت و طراحی فضاهای جدید معماری با کمک تکنولوژی جدید در زمینه شهر سازی و معماری شد ، طراحی برای ساخت فضاهای شهری جدید با هدف مقابله و کنترل این گونه بحران ها بود که کشورهای غربی را به ساخت شهرهای این چنینی ترغیب کرد.هدف طراحی این گونه فضاهای شهری بود که با بحران های پیشرو مقابله کند و زندگی راحتی برای مردم فراهم ساخت، در نتیجه این گونه اقدامات آینده شهرهای جهان رو به پیشرفت خواهد بود . هدف از این تحقیق این است که با توجه به این که کشورایران در منطقه گرم و خشک قرار دارد و با کمبود منابع آبی روبه رو و فشار جمعیتی فزاینده در آینده روبروست و همینطور با استعدال به این موضوع که اکثریت شهرهای کشور دارای بافت قدیمی هستن و نیاز باه باسازی و مرمت دارن به این گونه مراکز مطالعاتی که در راستای این امور گام بردارد  احساس میشود تا با استفاده از ایده های نو افراد خلاق در زمینه طراحی هم گام با دیگر کشورها قدم در زمینه طراحی این گونه شهرها برداشته شود. در طراحی این  مرکز مطالعات شهرهای آینده سعی شده به فرمی برسیم که نماد و تداعی کننده تصویر های ذهنی ما از آینده شهری باشد تداعی کننده شهری که کلیه فضاها و روابط در ان با هم در ارتباط هستن ، در طراحی پلان های مجموعه به گونه ای سعی شده که آن روال طبقاتی و تقسیم بندی معمول اداری را با چیدن مبلمان از بین بردیم و این کار باعث  شد که فضاهای بیشتری در اختیار داشته باشیم و همینطور باعث شد تا دید کافی به تمام نقاط مجموعه در اختیار ما قرار گیرد.  در این مرکز عرصه ها و فضاهایی که در برنامه ریزی طرح مد نظر طراح قرار گرفته اند، شامل(گالری ، کتابخانه ، بخش اموزشی ، امفی تاتر پارکینگ،بام باغ ،کافی شاپ،رستوران، بخش خدماتی) می باشد که در پشت تمام این تلاش ها تمرکز به ایجاد ارتباط و چگونگی بست این فضاها با یکدیگر بود. استفاده بهینه از ظرفیت های سایت از دیگر بارزه های این طرح است توسعه یک فضای درون گرایی باز از دیگر وجوه این طرح است. فضاهای منفی میانی باعث باز بودگی در مرکز ساختمان می باشد. بام باغ علی رغم توان فضای باز همچنان درونگراست و موجب افزایش ارتباط در مرکز ساختمان شده است.

ایده طرح:

با توجه به مطالب گفته شده در بالا و در نظر گرفتن این نکته که شهر شیراز فاقد چنین ساختار مستقل طراحی مباشد و در نظر گرفتن مسایل مربوط به

مبانی نظری پروژه و مسایل اصلی آن و نمونه موردی های بررسی شده همراه با نقاط قوت و ضعف انها و فضای محدود طراحی تصمیم گرفتم با پیروی و الهام گرفتن از معماری ایرانی و بررسی اثار و اماکن قدیمی از نظر ساختارساختمانی و بررسی نقاط قوت و ضعف انها در آخربا انتخاب و پیروی از ساختار معماری باغ تخت در شهر شیراز الهام گرفته  و شروع به طراحی کنم. این بنا که در ارتفاعات شمالی شهر و در دامنه ی «کوه باباکوهی» واقع شده‌ بود. در قرن یازدهم میلادی به‌ وسیله ی «اتابک قراچه» ساخته شد و به «تخت قراچه» معروف گشت در ۱۷۹۴ آغا محمد خان قاجار دستور بازسازی آن را داد و در ۱۸۴۴ نیز به دستور محمد شاه قاجار عماراتی در آن ساخته شد و گسترده‌تر گردید. باغ تخت در اواخر دوران قاجار رو به خرابی گذاشت.این بنا به صورت پلکانی و در هفت طبقه قرار داشته که در طبقه آخرآن شاه نشین بوده است مرکز فرماندهی و اداری باغ که برای رسیدن به آن باید با استفاده از یک پلکان مرکزی که در وسط بنا بود استفاده میشود و در هر طبقه آن فضای سبز طراحی شده بود. من سعی کردم با پیروی از این ساختار معماری ایرانی در پروژه خود استفاده کرده و آن را با معماری امروزه ترکیب کنم . ساختمان و طرح اولیه با الگوه از باغ تخت رو بالاوعمود است . که این خود کمک در طراحی هر بیشتر در ارتفاعات را برایم ممکن ساخت . در طراحی اولیه با طراحی یک پلکان مرکزی در وسط ساختمان همانند ایده اولیه که هر چه به بالا میرویم هر قسمت  از آن  در طبقات  دارای ساختار و ارتباطات مخصوص به خود است. برای شروع کار با توجه به ساختار پروژه و ارتفاع  همانطور که در بالا گفتم با طراحی یک پلکان مرکزی و اضافه شدن طبقات به ان شرایط دسترسی رو  برای مراجعه کننده مفهومی تر و راحت میکند.ازدیگرامتیازات طراحی و جای گذاری پلکان مرکزی این بود که هر چه رو به بالا میرویم  طبقات در جهات مختلف طراحی و بارگذاری شد که همانا تداعی کننده باغ تخت را برای مراجعه کننده متصور میشود .


پروژه های دیگر طراح
نظـــــــر اعضــــــــا
حامی اتووود
 رسانه ی تخصصی معماری و شهرسازی میم زون
ثبــــــــت نظـــــــر
جهت ارسال نظر باید وارد سیستم شوید. / عضو جدید
ایـمـــیـل :
رمز عبـور :
 
درباره معماران معاصر ایران :
این گروه در سال 1386 با هدف ایجاد پل ارتباطی بین معماران ایرانی معاصر گرد هم آمد.با شروع کار این وب سایت معماران متقاضی در محیطی ساده وکارآمد به تبادل پروژه ها ومقــــالات خود خواهند پرداخت ودر فضای فروم به بحث وگفتگو می پردازند.
خانه | ورود | ثبت نام | درباره ما | تماس با ما | قوانین سایت | راهنما | تبلیغات
© کلیه حقوق این وب سایت متعلق به گروه معماران معاصر می باشد.
Developed by Tryon Software Group