در حال حاضر مردم نسبت به قبل بشدت درگیر زندگی, کار و بازی در محیط های شهری هستند. به طور فزاینده ای, یک چشم انداز مجازی شروع به پوشش دادن محیط های سنتی و بسط تجربه ی غنی تر برای زندگی شهری می کند. در حال حاضر ما به انواع متفاوتی از پایانه های اینترنتی دسترسی داریم. اما هنوز به سختی زمان برای ثبت مناطق محو شده و تجربه های شخصی مرتبط با آنها را پدید آوردیم.
پروژه ی "آرشیوهای شهری" توسط شی ژانگ از مدرسه ی طراحی, دانشگاه پنسیلوانیا طراحی شده است.در این پروژه لایه های بسیاری از تجربه های گاه منطقی شهری شینجوکو و تراکم زیرساخت های شهری پیرامون ایستگاه شینجوکو را مورد مداقه قرار دادیم. این لایه ها شامل طراحی سیستم عمودی بزرگ مقیاس و برهم کنش زیرساخت های شهری و آرشیوهای که خودشان نیاز به یک مصالحه ی ضروری بین پلت فرم های پویایی که می توان به راحتی در آنها حرکت کرد و همچنین وضعیت خاطره ی جمعی شهری می شود.
بنابراین گونه های عملکردی سنتی شهری مانند سکو, لابی و میدان ها به نظر می رسند در جایگاه میان عرصه ای به تجربه ی زندگی شهری و کاهش پیچیدگی های رو به رشد تکنولوژیکی در یک چشم انداز بلند مدت با در نظر گرفتن مسائلی مانند فرایند توسعه ی فیزیکی شهر و معضل تراکم توکیو متصل خواهد شد. این میان عرصه ها در قامت "لایه های مرغوب یکبار مصرف" در نظر گرفته شده است. این لایه به شکلی تجربه می شود که ریتم هایی از فعالیت های انسانی در یک دوره ی مشخص که هنوز بخشی از یادمان شهری شینجوکو است و می تواند به پایگاه داده های مجموعه در دراز مدت اضافه شود را ضبط کند.