معماران معاصر ایران, اتووود - بزرگترین سایت معماری
ثبت نام عضو جدید ایمیل آدرس: رمز عبور : رمز عبور را فراموش کردم

به جامعترین سامانه ارتباطی و اطلاع رسانی معماران معاصر ایران خوش آمدید خانه |  ثبت نام |  تماس با ما |  درباره ما |  قوانین سایت |  راهنما




شما می توانید
پروژه خود را ثبت کنید
مقاله خود را ثبت کنید
کلاس خود را ثبت کنید
در مباحث فروم اتووود شرکت کنید

پیـــــام هــای رسیــــده
شرکت گزارش معمار 1394/09/17
با سلام و احترام معمار عزیز از شما دعوت به عمل می آید از اپلیکیشن اندرویدی "تقویم معماری" منتشر شده در کافه بازار دیدن فرمایید. کافیست در کافه بازار "تقویم معماری" را جستجو کنید و یا از آدرس زیر به این تقویم دسترسی یابید: https://cafebazaar.ir/app/com.archreport.cal/?l=fa این تقویم تمامی رویدادهای حوزه معماری را شامل (مسابقات، اطلاعیه های نظام مهندسی، نمایشگاهها، همایشها، تولد بزرگان معماری و ...) در قالب اپلیکیشن تقویم و با طراحی روز متریال دیزاین در اختیار علاقمندان قرار میدهد. با تشکر محمد مهدی شالیان
تيم اتووود 1389/02/23
به وب سايت معماران معاصر ايران خوش آمديد
ادامه
ارسـال پیــام به  سارا موقوفه ای
جهت ارسال نظر باید وارد سیستم شوید. / عضو جدید
ایـمـــیـل :
رمز عبـور :
 
پیام های رسیده برای پروژه ها
ادامه


پیــام های ارســـال شـــده
علیرضا امتیاز "مدیر اتووود" 1390/12/08
واقعا بهتون تبریک میگم آقای امتیاز. دلم می خواد تک تک کاراتونو بعد از اجرا از نزدیک ببیینم. همینطور خیلی دلم میخواد حداقل می شد 1 روزی تو یکی از پروژه هاتون همکاری داشته باشم. و امیدوارم خدا صبرتون بده با پت و مت های بیشمار امروزی!
ادامه   
پیام های ارسال شده پروژه ها
فرامرز غفارپسند 1390/09/19  
پروژه نوسازي يك خانه مسكوني   :    
تقریبا میشه گفت اولین باریه که چنین تنوعی رو در رنگ و نور در یک پروژه مسکونی میبینم. کار متفاوت دیگه ای که در این طراحی دیدم امکان تغییر نور در یک مکان به چند رنگ متفاوته و این تقریبا بهترین حالت برای تجربه حس های متفاوت در لحظه های متفاوته. ممکنه با گرفتار شدن در روزمرگی زندگی چنین طرح هایی مغایر با عرف زندگی امروزه باشه اما نکته مهم اینه که ما همیشه پشت این عرف های غلط و روزمرگی ها خیلی از نیاز های واقعی خودمونو فراموش میکنیم. اگه بخوام نظر شخصیه خودمو راجع به این طراحی عنوان کنم اینه که واقعا از زندگی در چنین بنایی لذت میبرم و و هیچوقت برام خسته کننده نخواهد شد.
فرامرز غفارپسند 1390/09/12  
پروژه ويلايي در دوكوهك شيراز   :    
ویلا با چند خط ساده اما حرفه ای بصورت حرکت ال شکل طراحی شده که در نگاه اول اینطور به نظر نمیرسه و البته به نظر من این از محسنات طرح محسوب میشه چون اون ایده اولیه که درونگرایی است رو خیلی خوب نشون میده. پلان هم خیلی خوب حل شده. تنوع فضا و دید کاملا احساس میشه. این طرح از اون طرح هاییه که به لحاظ فرهنگ ایرانی امروزی خیلی خوب جواب میده چون میشه در عین یک زندگی مدرن، اون شئوناتی رو که فقط خاص فرهنگ ایرانیه رو هم داشت بدون اینکه مجبور باشیم خودمونو با فرهنگ های دیگه وفق بدیم. فقط به لحاظ استفاده از رنگ مصالح نمای بیرونی از رنگ های مرده و بی روح و خنثی استفاده شده و یه کم از جذابیت کار کم کرده.
فرامرز غفارپسند 1390/09/07  
پروژه برج ماني - آلترناتيو 1   :    
طرح متفاوت و جذابی به خصوص برای ساختمان اداری به نظر میرسه. اون تصور منضبط و خشکی رو که ما همیشه از ساختمان های اداری داریم کاملا بهم میزنه و در عوض با انتخاب رنگ و جنس متریال دوباره اون نظم و انضباطو بهمون یادآوری میکنه. بحث هویتی هم که آقای حیدری توی نظرشون مطرح کردن 1 کم گنگه چون معماری هایتک هویت خاص خودشو داره و 1 جورایی مطعلق به همه مردم دنیاست توی طرح مهندس غفارپسندم اصول این هویت با ظرافت خاصی کاملا رعایت شده.
ادامه
   سارا   موقوفه ای    دانشجو     sara   movghofehee   -    Student
تحصیــــــلات : کارشناسی   معماري   1388   َArchitecture   BA/BS   1388 Major :
دانشگــــــاه : ارم شیراز   Eram shiraz University :
دربـــــــــاره  :


  مـــقــــــــــــالــات   

هنر گفت و گوـ جاشوا پرینس رامُس از دفتر معماری آر ای ایکس هنر گفت و گوـ جاشوا پرینس رامُس از دفتر معماری آر ای ایکس
(مفاهيم و نظريات معماري - آموزش معماري )
 جاشوا پرینس راماس Jashua Prince-Ramus شرکت معماری رکس پی سی Rex) Architecture pc) نیویورک سیتی را اداره می کند ˓ که مسئولیت بهسازی معماری را حول آنچه که او دوست دارد آنرا عملکردی فوق هوشمند "hyper-rational" بنامد در حال پیشروی است.

از جسارت پاویون انگلیس تا پس ماندگی اگاهانه چلسی باراک؛ دو رونوشت از یک نسخه از جسارت پاویون انگلیس تا پس ماندگی اگاهانه چلسی باراک؛ دو رونوشت از یک نسخه
(مفاهيم و نظريات معماري - جغرافياي انساني )
 جالب ترین چیز درباره طراحی پاویون هیدروکس این است که طرح شبیه به یک کله مودار یا یک قاصدک روی دانه یا یک جوجه تیغی است. قطعات مرکزی اش یک مکعب گرد گوشه تشکیل شده از چوب نیمه شفاف است که در باد تکان می خورد. چون ما از ساختمانها انتظار نداریم متحرک یا پشمالو باشند این کیفیت ها جذابیتی خاص به ساختمان می دهد.




درباره معماران معاصر ایران :
این گروه در سال 1386 با هدف ایجاد پل ارتباطی بین معماران ایرانی معاصر گرد هم آمد.با شروع کار این وب سایت معماران متقاضی در محیطی ساده وکارآمد به تبادل پروژه ها ومقــــالات خود خواهند پرداخت ودر فضای فروم به بحث وگفتگو می پردازند
خانه | ورود | ثبت نام | درباره ما | تماس با ما | قوانین سایت | راهنما
© کلیه حقوق این وب سایت متعلق به گروه معماران معاصر می باشد.
Developed by Tryon Software Group