در پروژه پایان نامه ی من با موضوع مرکز یادگیری برای کودکان ۵ تا ۱۲ سال، سعی کردم فضا و یا نوعی کیفیت فضایی به وجود بیاورم که نه تنها سیال بلکه پیوسته در تمام فضا باشد. با توجه به این که کودکان در این طیف سنی با بهره بردن از حس کنجکاوی و ماجراجویی به شناخت خود و جهان اطراف خود میپردازند، سعی کردم با اضافه کردن عنصری که در تمامی پروژه در جریان است حس کنجکاوی را تشدید کنم. دو لایه صفحه ی مشبک یکپارچه که هم در فضای سر پوشیده و هم در فضای ازاد حضور دارد بدین منظور طراحی شده است. برای طراحی توپوگرافیک مهندسی شده و بهترین جانمایی این شبکه از نرم افزار گرس هاپر کمک گرفته شده.
در این پروژه سعی شده به جای طراحی متمرکز، از طراحی واحدهای مستقل استفاده شود، که هر واحد آموزشی دارای تمامی عناصر اموزشی مثل سرویس های بهداشتی، اتاق کمدهای دانش اموزان، انواع کلاس های اموزشی، مدیریت، آمفی تئاتر و ...
با پرهیز از معماری متمرکز، این پروژه اموزشی قادر است به شکل اقتصادی به حیات خود با حداقل تعداد دانش آموزان ادامه دهد.
در نهایت این پروژه از دور مثل یک عکسی میماند که در یک لحظه از یک سلول گرفته شده. این مجموعه کامل و مستقل به مانند یک سلول حیاتی است و نماد زندگی.
۴واحد اموزشی به مثابه هسته های یک سلول و صفحات مشبک در طول پروژه به مثابه سیتوپلاسم درون یک سلول فعال که عنصر حیاتی برای بقای سلول است.