ثبت نام عضو جدید ایمیل آدرس: رمز عبور : رمز عبور را فراموش کردم

به جامعترین سامانه ارتباطی و اطلاع رسانی معماران معاصر ایران خوش آمدید خانه |  ثبت نام |  تماس با ما |  درباره ما |  قوانین سایت |  راهنما | تبلیغات




جدیــد ترین پــــــروژه هـا
مجتمع مسکونی محمودی زاده
طراح : ناجی پژمان ضیایی
ساختمان دفتر مرکزی پتروشیمی
طراح : ناجی پژمان ضیایی
مجتمع مسکونی گلشن
طراح : ناجی پژمان ضیایی
مجتمع مسکونی-تجاری سیمرغ
طراح : ناجی پژمان ضیایی
حامی اتووود
تـازه هـــــــــای معمـاری
هنر گفت و گو ـ ورسو با دیوید هاروی ـ شهرهای شورشی، مقاومت شهری و سرمایه داری. قسمت پایانی
مرکز آموزش فوتبال Soweto ، آفریقای جنوبی
دگرگون سازی پاویون بارسلون به شبکه نورهای لیزری توسط لوفتوِرک و ایکر گیل
هتل هیلتون باندونگ،اندونزی،الهامی ازتوپوگرافی باندونگ ورشته کوههای آتشفشانی اطراف آن
کامنـــــــــت پــــروژه ها
عاطفه تقی زاده در مورد پروژه مهد کودک جوانه ها شیراز نوشته است:
با سلام و عرض ادب
اکه امکان داره پلان مهدکودک ارسال کنید ممنون
...
شاهین فتحی در مورد پروژه ویلای باغچای نوشته است:
این ویلا واقعا متفاوت هستش، و البته متفاوت از نوع بسیار خوب، فضا سازی عالی، دسترسی های عمودی و افقی خیلی خوب ح ...
شاهین فتحی در مورد پروژه باغ ایران در نهمین اكسپوي جهاني باغ پکن 2013 نوشته است:
بسیار عالی، علاوه براینکه ویژگی های باغ های ایرانی مانند نظم، تناسب، حرمت، کارایی، و ... رعایت شده، چهارباغ، م ...
پرستو مظفری در مورد پروژه دانشکده هنر و معماری نوشته است:
بسیار عالی میشه لطف کنید پلانو بفرستید برام ممنون
[email protected] ...
شاهین فتحی در مورد پروژه فست فود نمک نوشته است:
سلام، من این کار رو بارها مرور کرده بودم و با تجوه به علاقه خاصی که به طراحی رستوران و فست فود دارم برام خیلی ...
محمدرضا میکائیل زاده در مورد پروژه مسابقه طراحی سردر مرکز علوم مغز و اعصاب ایران نوشته است:
بیشتر شبیه برج تجاری مسکونیه..... :)
هرچقدم به زور بخوای با دیاگرام و راهرو و اینا سردر جلوه بدی نمیشه ...
محمدرضا میکائیل زاده در مورد پروژه مسابقه خردسرای فردوسی مشهد نوشته است:
اون فرم آرامگاه فردوسی اصلا خوب نشده،
اصلا کی گفته اون فرم به فردوسی ربطی چیزی داره؟ ...
اعضـا با بیشترین پـــروژه
    ایمان زارع
    مجید معزی
    سامان نیرومند
    سونیا مقتدر

  
فرزان شاماسب لو
 ارسال نظر بازگشت به لیست پروژه ها گزارش خطا اشتراک پروژه
    نمایش عکس ها
    خانه مرداب
    دانشـــــــــــگاه : آزاد اسلامی واحد تهران
    سال طـــــراحی : 1393
    مـــــــــــــــــکان : بندر انزلی
    کـــــارفـــــــــرما : پیل‌علی
    تـــــــــــاریخ ثبت : 1399/04/05
    مســــــــــــاحت : 180
    تعـــداد بازدیـــــد : 736
    محــــدوده سنی : 28_29
    نــــوع کاربـــــری : مسكوني
    مرحـــــــــله اجرا : طراحی
    همــــکاران طرح : -
     ایده های طراحی :

پروژه خانه مرداب ، شامل طرح بازسازی یک پارکینگ مسقف قایق و الحاقیه ای مسکونی بر روی فونداسیون U شکل موجود پیرامون آن است ،که در قطعه باغی به مساحت حدود 1000 متر مربع در یک بافت روستایی واقع شده است. لبه آبی در واقع یک کانال فرعی از مرداب است که در دو سوی آن ردیفی از خانه‌ها قرار دارند  به گونه ای که نمای سمت کانال، جبهه پشتی خانه تلقی می‌شود؛ که این موضوع با آسیب های بصری و محیط زیستی کانال همراه بود. پارکینگ، دو قایق متعلق به دو برادر را در خود جای می‌دهد و خانه برای یکی از دو برادر طراحی شده است، بنابرین پارکینگ به دسترسی مجزا از خانه نیاز داشت. پیش‌فرض اولیه ساخت خانه روی محدوده U شکل فونداسیون به صورت همکف با انتقال بخشی از فضا به طبقه اول برای دسترسی به منظر کانال بود. در این حالت با حداکثر استفاده از سطح ساخت، ارتباط با لبه کانال همچون تیپ غالب بافت قطع می‌شد و علاوه بر آن به تداخل دسترسی پارکینگ و فضای سکونت منجر می‌شد. تمایل به آزاد سازی سطح زمین مجاور کانال به ایدۀ کاربرد ساختار کومه ها (کلبه های آبی ساخته شده روی پایه های بلند در میان مرداب که برای اقامت موقت صیادان ساخته می‌شوند) انجامید. ساختار این کلبه های آبی ازجهتی مشابه الگوی مدرن پیلوتی است که به جای سطح زمین، سطح آب را آزاد می‌کند و غالباً از فضای زیر آن مشابه با الگوی رایج پارکینگ خودرو، برای استقرار قایق ها استفاده می‌شود. با استفاده از این ساختار الگوی فرضی دوبلکس خانه به یک سطح یکپارچه در طبقه اول تبدیل شد و با آزاد سازی کل فضای همکف امکان دسترسی مستقل به پارکینگ، و ارتباط بصری آزاد با منظر کانال از هر دو سطح فراهم شد. قرارگیری نیمی از سطح خانه روی فضای پارکینگ، با کاهش قابل توجه سطح اشغال همراه بود و در حالی که خود سقفی برای پارکینگ محسوب می‌شد ضمن کاهش سطح بام، ماهیت آن را از یک توده مثبت مجاور آب به فضای منفی و عقب نشسته از لبه تغییر داد که امکان نفوذپذیری از سمت کانال به عنوان یک دسترسی اصلی را ایجاد می‌کرد. با این نگاه کانال همچون خیابانی برای دسترسی با قایق تصور شد که کیفیتی بالاتر از دسترسی عادی سمت دیگر باغ داشت و نمای مجاور کانال به عنوان نمای اصلی خانه در نظر گرفته شد. فاصله 3.5 متری از سطح آب که پاسخی به برخی مسایل نظیر نم و رطوبت و بوی نامطبوع ناشی از همجواری بلافصل با آب و همچنین عدم امنیت تلقی می‌شد، امکانی بود برای طراحی بازشو و بالکن وسیع رو به کانال. با وجود این به دلیل غربی بودن این جبهه امکان بهره‌برداری از آن در فصول معتدل و مات کردن آن به وسیله لوور های عمودی در نظر گرفته شد و نورگیری فضاهای اصلی از جبهه های شمالی و جنوبی تامین شد.


پروژه های دیگر طراح
نظـــــــر اعضــــــــا
حامی اتووود
کانال تلگرامی اتووود
ثبــــــــت نظـــــــر
جهت ارسال نظر باید وارد سیستم شوید. / عضو جدید
ایـمـــیـل :  
رمز عبـور :  
 
درباره معماران معاصر ایران :
این گروه در سال 1386 با هدف ایجاد پل ارتباطی بین معماران ایرانی معاصر گرد هم آمد.با شروع کار این وب سایت معماران متقاضی در محیطی ساده وکارآمد به تبادل پروژه ها ومقــــالات خود خواهند پرداخت ودر فضای فروم به بحث وگفتگو می پردازند.
خانه | ورود | ثبت نام | درباره ما | تماس با ما | قوانین سایت | راهنما | تبلیغات
© کلیه حقوق این وب سایت متعلق به گروه معماران معاصر می باشد.
Developed by Tryon Software Group