معماران معاصر ایران, اتووود - بزرگترین سایت معماری
ثبت نام عضو جدید ایمیل آدرس: رمز عبور : رمز عبور را فراموش کردم

به جامعترین سامانه ارتباطی و اطلاع رسانی معماران معاصر ایران خوش آمدید خانه |  ثبت نام |  تماس با ما |  درباره ما |  قوانین سایت |  راهنما




شما می توانید
پروژه خود را ثبت کنید
مقاله خود را ثبت کنید
کلاس خود را ثبت کنید
در مباحث فروم اتووود شرکت کنید

پیـــــام هــای رسیــــده
تيم اتووود 1388/12/07
معمار گرامی
با توجه به برگزاری همایش تحلیل آثار معماری در اسفند ماه هرگونه انتقاد یا نظرات سازنده در زمینه نحوه برگزاری و انتخاب آثار را میتوانید در فورم نقد در لینک زیر بیان فرمایید.
http://www.etoood.com/Security/Forum/PostList.aspx?trfkey=81&frmfkey=19
تيم اتووود 1388/12/16
به وب سايت معماران معاصر ايران خوش آمديد
ادامه
ارسـال پیــام به  محمد گرمنجانی
جهت ارسال نظر باید وارد سیستم شوید. / عضو جدید
ایـمـــیـل :
رمز عبـور :
 
پیام های رسیده برای پروژه ها
علي رضا 1391/01/04  
پروژه دريچه نگاه   :    
خوبه.ادامه بده.ببین میخوای یه حسی رو نشون بدی اما انگار نه سوژه هاشو گیر آوردی و به همینا اکتفا کردی. نه خودت دقیق به اون حسه رسیدی.ولی کلیت عالیه.معمار هم هستیم و تکنیک های عکاسی رو نمیدونیم پس حرف زدن در موردش خنده داره.لا اقل واسه من
رضا شبانکاره 1390/01/01  
پروژه دريچه نگاه   :    
زیبا. :)
امیر رضایی نژاد 1389/09/07  
پروژه دريچه نگاه   :    
چه با حاله عكسا !
منتظر كاراي بعديت هستم!
ادامه


پیــام های ارســـال شـــده
آرش بصیرت "سردبیر اتووود" 1388/12/16
تشکر از شما
علیرضا امتیاز "مدیر اتووود" 1388/12/16
تشکر از شما
عبدالوهاب زنگنه 1388/12/16
تشکر از شما
ادامه   
پیام های ارسال شده پروژه ها
پریسا ده بزرگی 1391/05/11  
پروژه خانه انیمیشن   :    
در ابتدا بايد خاطر نشان كنم كه 6 تصوير ارائه شده از پروژه نمي توان نقد دقيقي انجام داد و اي كاش پروسه ي طراحي يا دياگرام هاي كار نيز جز تصاوير قرار مي گرفت.
به نظر من كاري موفق محصول يك روند طراحي موفق است ، و اينجا به نظر مي آيد اين روند به خوبي طي نشده باشد كه نتيجه كمي با مشكل روبرو ست. نمي دانم تا چه اندازه به كانتكست توجه شده يا به آن پرداخته شده است، در هر صورت از نتيجه ي كار چيزي در اين مورد دريافت نمي شود. بيشتر به نظر مي آيد طراحي از حس طراح منتج شده باشد كه البته اين موضوع دليلي براي اشكال نيست ولي مهمتر آن است انديشه اصلي براي شكل گيري پروژه چه بوده است . به عنوان مثال كارها و آثار پيتر زمتور كه اكثراً با تم هستي شناسي مكان درگير هستند؛ ولي در اين پروژه ايده اي بر اين مبنا هم قابل مشاهده نيست .
اما تركيب احجام ... به نظر لغزيدن حجم ها روي هم و يا تناسبات آنها روند يا هدف خاصي را دنبال نمي كنند . پرداختن به لايه ها افقي در ساختار احجام بسيار زيباست اما كمي به لايه ها ي عمودي كم لطفي شده است . حجم گالري به نظر جذاب تر مي آيد و مرتبط تر ؛ نه به لحاظ پلاستيسيته ي فرمي بلكه به دليل اينكه افراد در آن تجربه فضايي خاصي را خواهند داشت و مي بايست زماني را براي داشتن درك درستي از آن صرف نمايند و اين جذاب است. اين فضا باعث مي شود مخاطب با محيط اطرافش درگير شود و حس تعليق خوبي را به او القا مي كند . البته در مورد پوسته پروژه بايد گفت، بهتر بود تعريفي ديگر يا جديدتر مي داشت همچون پاويون انگلستان در اكسپوي شانگهاي.
... و در مورد كاركرد احجام كه توسط پل به هم پيوسته اند ، فرم در نظر گرفته شده براي پل تجانسي با كل احجام ندارد و ارتباطي را كه از لحاظ فرمال مي بايست بين اين دو حجم برقرار مي كرد به هيچ عنوان برقرار نشده است؛ مخصوصاً زمان برخورد با گالري. و چه جذاب تر بود اگر فضاي داخلي پل طراحي مي شد چرا كه اين پل مهمترين گذر در كل پروژه مي باشد و از اهميت بالاي فضايي برخوردار است . همچنين فرم ستون ها از لحاظ طراحي داراي همان اشكالي است كه به فرم پل هم وارد بود.
طراحي فضاي سبز كه در اين پروژه بيشتر به فضاي اطراف ساختمان ها اطلاق مي شود ، شخصيتي مستقل پيدا نكرده و تجربه جديد فضايي را به مخاطب القا نمي نمايد.
در نهايت بر اين باورم اگر در اين پروژه سياليت بيشتري وجود داشت و همچون انيميشن ، عناصر معماري بيشتر در هم تنيده مي شدند ، پروژه موفق تر بود .
در آخر از اينكه پروژه را در سايت اتوود بارگذاري نموديد و نقد را به تحسين ترجيح داديد بسيار متشكرم.
امیر رضایی نژاد 1390/09/01  
پروژه طراحي سردر ورودي نيشابور_مشهد   :    
اول تبریک می گم برای جسارت و پشت کارتون، چون می دونم خیلی برای طراحی اون زمان گذاشتید و بدون شک در بین پروژه های دیگر از این مسابقه که در سایت موجود است، کار شما یه سر و گردن بالاتر است . در مورد استفاده از موتیف هایی از هنر گذشته، من اصولاً کمی مشکل دارم؛ اما شما نسبتاً به خوبی از آن استفاده کرده اید و آن را به شکل سه بعدی دیده اید، که این نکته ی خوبی است. این امر باعث شده مسافر تجربه فضایی خاصی در گذر از این سردر داشته باشد و لحظه ای را با احساس جاری در آن طی کند. همچنین در مورد ایجاد فضای سایه روشنی که به جا و هوشمندانه در طراحی اعمال شده؛ ای کاش در نماهای سه بعدی ارائه شده نیز به شکلی بهتر دیده می شد. اما به نظرم جای یک موضوع در طرح هایی که تا به حال دیده ام، خالی است و آن تعریف جدید یا خلاقانه ای از سر در ورودی شهر است. ای کاش علاوه بر ترکیب حجم و بروز خلاقیت در فرم یک تعریف جدید از این مفهوم ارائه می شد؛ که اگر این گونه می شد یقین دارم نتیجه ای درخورتر حاصل می نمود. در حال حاضر که این پیشنهاد را می نویسم به شخصه هیچ تعریف جدیدی در ذهن ندارم اما به نظرم تغییر در شیوه ی نگاه به موضوع و پرداختن به آن می توانست طرحی شایسته تر خلق نماید. موفق، پیروز و سربلند باشید.
ادامه
   محمد   گرمنجانی    معمار حرفه اي     Mohammad   Garmenjani   -    Professional
تحصیــــــلات :   1390   کارشناسی ارشد   1390  Karshenasi Arshad Major :
دانشگــــــاه : آزاد اسلامی واحد شیراز ‌Azad university of shiraz University :
شــرکـــــــت : Office :
وب سایــــت : WebSite :
دربــــــــــاره  :

  پـــــروژه های حرفـــــــه ای   

دريچه نگاه    دريچه  نگاه
مکان : ....  - مساحت : 0   متر مربع
نام مالک : ....
 

  مـــقــــــــــــالــات   

خانه فارنس ورث؛ عبور از شی وارگی مدرنیستی و تجسم متافیزیک مکان خانه فارنس ورث؛ عبور از شی وارگی مدرنیستی و تجسم متافیزیک مکان
(تاريخ معماري - مفاهيم و نظريات معماري )
 پل گلدبرگر تلاش دارد تا ضمن مرور ان چه بر خانه فارنس ورث رفته، پردازشی تئوریک از سبک و تاثیر میس ون دروهه را نیزدر متن مورد مداقه قرار دهد

تکه های ساده ـ اینستالیشن آرت تکه های ساده ـ اینستالیشن آرت
(زيبايي شناسي - مفاهيم و نظريات معماري )
 اولین چیزی که در مورد هنر معاصر در مقایسه با چند دهه گذشته جلب نظر می کند، کثرت بی سابقه سبک ها ، فرم ها ، تجارب و برنامه هاست . دیگر نمی توان تعداد محدودی متریال خاص را به عنوان رسانه هنری نام برد : نه تنها رنگ روغنی ، که فلز و سنگ و حتی هوا ، نور ، صدا ، کلمات ، مردم ، زباله چیدمان های چندرسانه ای و هرچیز دیگری در هنر امروز حضور دارد. آن تکنیک ها و روش های سنتی که هنر بودن یک اثر را تضمین می کردند ، دیگر رنگ باخته اند . حتی حاصل عادی ترین فعالیت های روزمره نیز می تواند هنر محسوب شود.




درباره معماران معاصر ایران :
این گروه در سال 1386 با هدف ایجاد پل ارتباطی بین معماران ایرانی معاصر گرد هم آمد.با شروع کار این وب سایت معماران متقاضی در محیطی ساده وکارآمد به تبادل پروژه ها ومقــــالات خود خواهند پرداخت ودر فضای فروم به بحث وگفتگو می پردازند
خانه | ورود | ثبت نام | درباره ما | تماس با ما | قوانین سایت | راهنما
© کلیه حقوق این وب سایت متعلق به گروه معماران معاصر می باشد.
Developed by Tryon Software Group