ثبت نام عضو جدید ایمیل آدرس: رمز عبور : رمز عبور را فراموش کردم

به جامعترین سامانه ارتباطی و اطلاع رسانی معماران معاصر ایران خوش آمدید خانه |  ثبت نام |  تماس با ما |  درباره ما |  قوانین سایت |  راهنما | تبلیغات




جدیــد ترین پــــــروژه هـا
ارارات
طراح : پویا خلج
پارک علم و فناوری
طراح : سجاد نوری
طراحی مدرسه سبز
طراح : سجاد نوری
مجموعه ویلایی ایرا
طراح : استدیو معماری دیسک
حامی اتووود
مسابقه دانشجویی اتووود
تـازه هـــــــــای معمـاری
تراشه های کانسپچوال ـ شهر ژنریک و وضعیت سوپرْمدرن، یک روایت همگرا از دو نفر؛ رم کولهاس و مارک اوژه
هتروتوپیای میشل فوکو و فهم شهر از منظر حس های دوگانه ی متعارضِ هم زمان
اتووود کلاسیک ـ شهر درخشان ـ لُکُربُزیه
ده زن برتر تاریخ معماری مدرن ـ شارلوت پریاند: 1903-1999
کامنـــــــــت پــــروژه ها
دکتر کمال کمال زاده منقرض در مورد پروژه مجتمع مسکونی حیات نوشته است:
بعد گفتند بی دلار و ارتباط با ان دوستان معماری اسلامی بنده با اجازه شما از ایمیلتان برای ریجستر استفاده کردم ا ...
دکتر کمال کمال زاده منقرض در مورد پروژه مجتمع مسکونی حیات نوشته است:
نظر قبلی من توسط غیر رباتیک سانسور شد که نقد و بیهوده بودن معماری اسلامی از این دست بود سال شصت و نه سران معما ...
دکتر کمال کمال زاده منقرض در مورد پروژه ویلا بتنی نوشته است:
پایداری سازه عالیه جناب دکتر عالی پور ما راه کرد معماری کمونیستی روسیه رو نرفتیم اما اینکار اونهاست خوب ما شرا ...
دکتر کمال کمال زاده منقرض در مورد پروژه ویلا بتنی نوشته است:
پایداری سازه عالیه جناب دکتر عالی پور ما راه کرد معماری کمونیستی روسیه رو نرفتیم اما اینکار اونهاست خوب ما شرا ...
دکتر کمال کمال زاده منقرض در مورد پروژه ویلا بتنی نوشته است:
این کار عالیه چون مثل کارهای استاد عالی پوره اما ببینید این سایت رو دوستان رادیو هنر دکتر منشی زاده و زنگنه را ...
دکتر کمال کمال زاده منقرض در مورد پروژه خانه مادری نوشته است:
بفهمند بقول شما اقایی که در رادیو هنر بمن زنگ زدی در چه گندی بدنیا امدیم انهم گناوه گناوه معماری دارد ...
دکتر کمال کمال زاده منقرض در مورد پروژه خانه مادری نوشته است:
شهر سازی مزخرف دیبا و مقلدانش سازه خشک سه تا سنگ بیرون امده بی پایداری شد ابادان و تهران و اینهمه زلزله اقا ای ...
اعضـا با بیشترین پـــروژه
    ایمان زارع
    مجید معزی
    سامان نیرومند
    شرکت استودیو معماران مادو

  
h h
 ارسال نظر بازگشت به لیست پروژه ها گزارش خطا اشتراک پروژه
    نمایش عکس ها
    اااااااااااااااااااااا
    عنـــــــوان درس : پایان نامه
    نـــــام استــــــاد : اااااااااااااااااااااااااا
    دانشــــــــــــگاه : هنر تهران
    تاریـــــخ ثبــــــت : 1391/04/13
    تعــــــــداد بازدید : 3091
    محــــدوده سنی : 60 به بالا
    نــــوع کاربـــــری : ورزشی
    همـــــکاران طرح : اااااااااااااااااااااااااا
    ایده های طراحی : ااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

پروژه های دیگر طراح
نظـــــــر اعضــــــــا
یعقوب ندرخانی ( 1391/04/14 ) : سلام توضیحاتی که در ایده طرح فرمودید تقریبا درست است ولی با مشاهده تصاویر پروژه انسان بیشتر بدنبال صحبتهایی است که فرموده اید و در آخر هم چیزی پیدا نمیشود . و طرح اصلا به معماری ایرانی ارتباطی ندارد و بیشتر به صنعتی سازی مرتبط است . با تشکر موفق باشید .
h h ( 1391/05/28 ) : برای مشاهده بیشتر تصاویر و آشنایی با ایده طراحی و مشاهده توضیحات آن، به آدرس سرای مشیر ( archmoshir.blogfa.com ) مراجعه کنید.
بابک پیوسته ( 1391/07/11 ) :
-داور سومین دور بزرگترين مسابقه معماري كشور-
اگرچه بهره گیری از دیاگرام به جای متن، می تواند ابزار کارآمدتری در انتقال اندیشه های طراحی باشد، با این حال از آنجا که این طرح می تواند پاسخی به یکی از مشکلات روزمره زندگی امروز باشد (منظورم کمبود و فشردگی فضاست)، آن را پسندیدم ولو آنکه ردی از دیاگرام ندیدم! ظاهرا دوست طراحمان زیاد این مسئله برایش اهمیتی نداشته و به موضوعاتی دیگر می اندیشیده! ادامه فعالیت او در این مسیر، آرزوی من است! با امید موفقیتش!
حمیدرضا ناصرنصیر ( 1391/07/11 ) :
-داور سومین دور بزرگترين مسابقه معماري كشور-
توجه به وجوه مختلف عملکردی، خصوصیات مصالح، جزئیات ساخت، و ملاحظات بصری، در این طرح موفقیت آمیز است؛ تصاویر مرحله به مرحله ی شکل گیری و کارکرد طرح (به ویژه به تفصیلی که در وبلاگ طراح معرفی شده است) و پرزانته ی حرفه ای و در عین حال متعادل کار، آن را جذاب تر کرده است؛ در مجموع این پروژه هم از حیث طراحی کارکردی، هم از حیث طراحی بصری، هم از حیث ملاحظات ساخت، و هم از حیث معرفی معمارانه، پروژه ی موفقی است؛ شایسته تر بود طراح محترم نمونه ها، ریفرنس ها و مراجع مکمل مورد رجوع، یا قابل مطالعه برای دانشجویان علاقمند را لااقل در وبلاگشان معرفی می نمودند؛ ضمن اینکه یادآوری می نماید طراحی و تولید صنعتی به صورت انبوه برای طیف گسترده و ناشناخته ی مخاطبان، بر اساس اشتراکات انسانی استفاده کنندگان صورت می گیرد، بنابراین استناد به مفاهیم و تعابیری که طراح محترم در بحث کانسپت پروژه بدان پرداخته اند، برای مقوله ای از جنس تولید انبوه روا به نظر نمی رسد.. . با آرزوی موفقیت
امير سلماني ( 1391/07/22 ) : معماری ایرانی اسلامی دقیقا کجای طرح بود؟
از طرف دیگه براورد هزینه ای شده؟
چوب نه تنها گران است بلکه مصالح در دسترسی در ایران نیست. در نتیجه تناسبی با ایده های ارزان قیمت پیدا نمی کند.
h h ( 1391/07/23 ) : با سلام. موضوع این پروژه ( اتاق خواب پیش ساخته چند عملکردی ) است. موضوع پروژه را به سه قسمت تقسیم کنیم 1: اتاق خواب - طراحی یک اتاق خواب با توجه به ارزش ها و باورهای مصرف کننده ( ایرانی-اسلامی ) . چون این اتاق برای انسان طراحی می شود باید در مورد انسان و تعامل آن با محیط ( اتاق خواب و فضاهای دیگر خانه ) مطالعه شود ( رفتار شناسی ) . معماری ایرانی اسلامی این طرح دقیقا همین جاست که معماری اسلامی قوس و طاق نیست بلکه معماری اسلامی،معماری است که مبانی و اندیشه و تفکر طراحی، مبانی و اندیشه اسلامی باشد. ( رعایت مباحث خلوت و محرمیت در فضای کوچک آپارتمانی بسیار مشکل است که در این طرح حل شده است. 1: رابطه پدر و مادر با فرزند خود 2: رابطه میزبان با میهمان. جانمایی این اتاق در این فضای کوچک به نوعی است که تقسیم فضای خانه به فضای خصوصی [ سمت اتاق خواب و آشپزخانه] وفضای عمومی [ پذیرایی ] ، قرار گیری فضای خواب والدین در فضایی جدا از فضای خواب کودک، ورودی فضای خواب والدین ( درب اتاق ) از فضای خصوصی ، قرار گیری فضای خواب والدین در نزدیکی آشپزخانه و سرویس های بهداشتی ، قرار گیری کمد لباس در فضای خواب والدین که همین فضا بدلیل دسترسی از فضای خصوصی به عنوان اتاق تعویض لباس، مورد استفاده قرار می گیرد، قرار گیری جا رختخوابی در فضای خواب والدین ، قرار گیری کمد لوازم آرایشی و آینه در فضای خواب والدین و جدا از فضای خواب کودک، و فضای عمومی و نیمه خصوصی ( همین فضا به عنوان اتاق آرایش، بدور از چشم فرزندان با رعایت حریم اخلاقی می تواند مورد استفاده قرار گیرد ، انتخاب تخت تاشو برای والدین بدلیل استفاده بهینه از فضا به عنوان فضای چند عملکردی، در زمان بالا بودن تخت، اتاق خواب می تواند به عنوان فضای بازی کودکان مورد استفاده قرار گیرد. زیرا تمام مبلمان این اتاق به صورت چند عملکردی طراحی شده و فضای داخل اتاق باز می باشد، تهویه و نور مناسب اتاق خواب، ) حالا قسمت دوم موضوع طرح 2: پیش ساخته . طراحی و ارائه جزئیات ساخت ( دتایل ها ) طراحی شده برای پیش ساختگی بدلیل ساخت در کارخانه با متریالهای مختلف و سفارشی ( در اینجا یک متریا موردی. چوب ) و نصب و مونتاژ سریع در محل ( به دلیل کاهش زمان ساخت و ساز در ساخت مسکن ) . در این طرح با توجه به سفارش مصرف کننده این قابلیت را دارد که قطعات اتاق تمام چوب یا دارای چارچوب بندی و چارچوب آن چوبی یا فلزی و پوشش آنها چوبی، فرآورده های چوبی، کناف و هر پوشش مناسب دیگر میتواند باشد . بسته به سفارش مصرف کننده و با توجه به طراحی داخلی خانه میتواند جنس، بافت و رنگ آنها تغییر کند. حالا قسمت سوم این طرح 3 : چند عملکردی. به دلیل توجه به رفع نیاز ساکنین در خصوص استفاده بهینه از فضای کم و مبلمان این طرح طوری طراحی شده که بتواند نیاز ساکنین از مبلمان در فضای کم آپارتمانی را رفع نماید . سه مسئله که موضوع طرح را شکل می دهد با توجه ویژه به آنها در ساخت مسکن میتوان حقوق مصرف کننده را زیر پا نگذاشته و اجازه زندگی سالم با حفظ ارزش های خود به آنها داد. این یکی از مبانی فکری اسلامی است (حفظ حقوق مصرف کننده در ساخت و خدمات ) که متاسفانه این امر در ساخت و ساز های امروزی در کشور ما نادیده گرفته می شود. با آروزی موفقیت برای شما دوست عزیز . ممنون از نظرات شما. یرای کسب اطلاعات بیشتر از این طرح به archmoshir.blogfa.com مراجعه کنید. در پاورپوینت پروژه از مطالعه تا نصب و مونتاژ تمامی جزئیات وجود دارد . در این انجمن من فقط برای معرفی طرح چند عکس قرار داده ام.
فاطمه کریمی ( 1391/07/24 ) : like!
امير سلماني ( 1391/07/24 ) : وبلاگ شما را ندیده بودم.از رعایت بسیاری نکات طراحی لذت بردم.
ولی به هرحال چیزی به عنوان فضای کودکان موجود نیست. تنها یک تخت خواب تا شو در جداره بیرونی اتاق والدین. این که نباید به کودکان فضای کاملا مجزا داد یک مطلب صحیح است اما وجود یک نیمچه خلوتی لازم است. این اشکال به علت کمبود فضای واحد های کوچک است. واحد هایی که نباید ساخته بشوند. اما به هر حال می شد دیوارچه ای برای بخش کودکان در نظر گرفت. نکته دیگر در مورد خواب والدین مسئله صداست که قطعا با یک پرده حل نمی شود و باید از مصالح متفاوتی استفاده نمود.
به طور کلی شاید اگر به جای ترکیب خواب والدین و کودکان(در واقع اینجا یک اتاق خواب چوبی طراحی شده) به ترکیب خواب و آشپزخانه می پرداختید نتیجه کاراتری داشتد.
ارائه خوبی داشتید
متین روحانی ( 1392/08/21 ) : jaleb bud
مهدی عزیزی ( 1392/11/22 ) : جالب بود
حامی اتووود
 رسانه ی تخصصی معماری و شهرسازی میم زون
ثبــــــــت نظـــــــر
جهت ارسال نظر باید وارد سیستم شوید. / عضو جدید
ایـمـــیـل :
رمز عبـور :
 
درباره معماران معاصر ایران :
این گروه در سال 1386 با هدف ایجاد پل ارتباطی بین معماران ایرانی معاصر گرد هم آمد.با شروع کار این وب سایت معماران متقاضی در محیطی ساده وکارآمد به تبادل پروژه ها ومقــــالات خود خواهند پرداخت ودر فضای فروم به بحث وگفتگو می پردازند.
خانه | ورود | ثبت نام | درباره ما | تماس با ما | قوانین سایت | راهنما | تبلیغات
© کلیه حقوق این وب سایت متعلق به گروه معماران معاصر می باشد.
Developed by Tryon Software Group