آرلن داویلا در این کتاب سیاست های فرهنگی فضای شهری را در تحلیلی پویا از لاتین و پورتوریکو تبارهای نیویرک، مرکز جهانی فرهنگ و مصرف، جایی که لاتین تبارهایش در حال حاضر بزرگترین گروه اقلیت را تشکیل می دهند تدقیق می کند، کتاب رویاهای باریو؛ لاتین تباران، پورتوریکویی ها و شهر نئولیبرال، بر محور نوزایی و لاتینی شدن همزمان انچا ان را ال باریو یا هارلم اسپانیایی می خوانند شکل گرفته. رویای باریو این مورد را بار دیگر موکد می سازد که ارزوی بهبوبد وضعیت اقتصادی هیچگاه نتوانسته است خود را از زیر بار شرایط قومی و نژادی خلاص کند.
کتاب داویلا روایتی تحلیلی از تغییرات بنیادی در ساخت مجمتع های مسکونی، نرخ رشد تعداد مدارس، تصویب قاون توانمندسازی منطقه ای است، قوانینی که وعده ی بالا رفتن پویایی محلی و پتانسیل های محیطی را همزمان با اخراج بسیاری از ساکنان قدیمی از محلات پی می گیرند. او با ارائه تصویری پیش گویانه از فرایند خصوصی سازی و مصرف گرایی نگاهی بدیع دارد به نقش بازار در محیطهای زیست لاتین تباران نیویرک.
کتابِ رویاهای باریو؛ لاتین تباران، پورتوریکویی ها و شهر نئولیبرال، با مطالعه مناسبات میان سیاهان و لاتین تباران و مکزیکی ها و پورتوریکویی ها نقش طبقه را میان لاتین تبارها تعیین نموده و منظری چندوجهی از جایگاه لاتین تباران در تغییر چشم انداز شهری ارائه می دهد از این منظر را می توان راست ازمایی اصیل از نیروهای پیچیده اجتماعی و اقتصادی خواند که امروزه شهرهای ما را شکل می دهند.
مقاله زاها حدید چیست؟ تلاش دارد نقش نظام سرمایه داری بر چگونگی تشکیل شهر نئولیبرال و معمار برامده از این سیاق فکری را تدقیق نماید.
نوشتار پس از پست مدرنیسم . . . به قلم جین مرکل نیز تاثیر رویکردهای اقتصادی بر کالبد شهر ها را از نظر می گذراند
یادداشت اقتصاد رکود به قلم جاناتان گلنسی نیز عملا به دنبال تدقیق این مانتراست که فرم از اقتصاد تبعیت می کند