برج 108 متری ایفل برفراز شانزلیزه در هانگژو قد برافراشته است. مجتمع مسکونی 200000 نفری چنگدو، عملا بازافرینی درچستر در انگلستان است، تیمز تاون شانگهای نیز نسخه ای از باغ های ملکه است؛ تمام این مثال ها نمایی اند از رایج ترین جریان معماری چینی: تلاش برای ساخت بن مایه های مونومنتالی که تلاش دارند شهرهای غربی را بیافرینند.
کتاب "نسخه های برابر اصل" کتابی است که تلاش دارد پدیده جاکن کردن عناصر مقوم شهرهای اروپایی و امریکایی و انتقال ان ها به یک جغرافیا و تاریخ کاملا غریبه در چین را تفسیر نماید. این نسخه برداری ها پارک های موضوعی نیستند بلکه دقیقا ان جایی است که خانواده های چینی در ان ها کودکانشان را پرورش می دهند، غذا می پزند اما به جای انکه این اتفاقات در همان محیط و بر همان اساس سنتی جامعه چینی اتفاق بیافتد در محیطی که شبیه به اورنج کانتی یا اکسفرد رخ می دهد.
بیانکا بوسکر در کتاب به دنبال بازگویی چرایی میل چینی ها به همانندسازی بزرگترین افتخارات معماری غربی در چین است، نویسنده به دنبال یافت پاسخ این پرسش است که این نسخه پردازی ها چرا برای منظر سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و سیاسی چین به ارمغان می اورد. کتاب به واسطه روایت پویای نویسنده اش بر قراری بی نهایت محتاطانه نشان می دهد چگونه این خانه ها و حوزه های عمومی رفتار ساکنانش را شکل می دهد.
کتاب بوسکر که از یک سو چشم اندازهای فلسفی چینی ها در مورد نسخه برداری را می کاود و از سوی دیگر نیروهای قرن بیست و یکمی شکل دهنده به بازار را می پاید، ساز و کارهایی را مورد کنکاش قرار می دهد که هوای تازه صنعت ساخت و ساز چین را شکل می دهند. تحلیل او بر دو مولفه قوام گرفته است، نگاه معماران بزرگ معاصر، منتقدان مطرح و برنامه ریزان شهری به مفهوم توسعه در چین و مصاحبه با ساکنانی که این سیاق از توسعه را تجربه می کنند.
اتووود پیش از این با تمرکز بر معماری ونگ شو، تلاش کرده است به تبیینی نسبی از وضعیت معماری چین رسد، نگاهی کلی به اثار ونگ شو را می توانید در مقاله وَنگ شوُ؛ باستان شناسی اتمسفری کهن برای کشف امر نو به قلم فاطمه موسوی مقدم بیابید و تدقیق مواضع ونگ شو به عنوان معتبرترین معمار چینی شناخته شده در محافل جهانی در مواجه با شهری شدن، سیاست های توسعه کالبدی، سیاست های کنترل مهاجرت و سنت های معماری بومی را نیز می توانید در مقالهشهری شدن به سبک چینی و بحران تمدنی؛ ونگ شو و معضل تدقیق معماری: معماری خنثی، معلق یا متعهد به قلم استفن اسمیت مشاهده فرمایید، نوع نگاه آی وِی وِی به مصرف گرایی به سبک چینی و چگونگی مواجه لایه های فکور چین با غرب را می توانید در مقاله آی وِی وِی؛ پاپ آرت و ماهیت زدایی شی دلالت گر از رهگذر جامعه ی مصرفی به قلم فریبا شفیعی ملاحظه فرمایید.