خانه شناور، راه حلی است که دفتر معماری مورفوسس با هدایت تام مین و به سفارش بنیاد "درست بسازیم" که توسط براد پیت ـ و جهت سامان دهی بافت های مسکونی اسیب دیده از حوادث طبیعی ـ تاسیس شده است برای خانه های اسیب دید در طوفان کاترینا پیشنهاد گردیده. خانه مدلی امن و پایدار و در عین حال ارزان است برای مواجه با سیل و بالا امدن سطح اب در مواقع بحرانی.
تام مین به موازات هدایت اعضای دفتر معماری اش، گروهی از فارغ التحصیلان معماری و طراحی شهری یو سی ال ای را به کار گرفت تا بر بازسازی مسکونی محوطه های اسیب دیده از طوفان کاترینا متمرکز شوند، ایده طرح ماحصل مطالعه گزارش های مستند کننده سیلاب، تاریخ اجتماعی و فرهنگی شهر و اکولوژی دلتای می سی سی پی می باشد.
حین جاری شدن سیل، فونداسیون خانه که همچون یک شاسی عمل می کند، همچون یک قایق در راستای عمودی و تا ارتفاع 12 پا بالا می اید، اگرچه طرح ماندگاری ساکنان خانه حین طوفان را در اولیت قرار نداده است، اما به لحاظ سازه ای به نحوی طراحی شده است که جلوی اسیب های عمیق به متعلقات مالکان خانه را بگیرد، این رهیافت تا اندازه ای موجب می شود که سیل زدگان پس از طوفان، راحت تر به خانه های خود بازگردند.
اتووود تلاش کرده است پرونده ای در خور نام تام مین و دفتر معماری مورفوسس بیاراید، در همین راستا می توان به گفت و گوی منتشر شده در ستون هنر گفت و گوی اتووود با تام مین، با زیرْعنوان:"پسر بد معماری لس انجلس" اشاره کرد، که با برگردانی از مهدی معیت در اختیار مخاطبان قرار گرفته است. نوشتاری از خود تام مین تحت عنوان "معماری پیوستار و عظمت تکینگی" در کنار نوشتار "تام مین و هستی شناسی معماری یکپارچه" به قلم محمدرضا هل فروش و مقاله "تام مین؛ تغلیظ مفهومی و رادیکالیسم ساختاری" نوشته ایمان انصاری از جمله دیگر نوشته هایی است که به کلیت اثار تام مین می پردازند.
فرنوش فارمر در نوشتار "به دنبال تمامیتی پیوسته" بر برخی از اثار او نگاهی افکنده است و ویل کوردییرو نیز در نوشتار"دیالکتیک ایده و ساخت" با برگردانی از فریبا شفیعی بر چهار اثر تام مین موکد شده است، ساغر خاکدان دلیر در نوشتاری تحت عنوان "دیجیتالیزاسیون امر فیزیکی" نگاهی اجمالی دارد به یکی از پرشورترین اثار تام مین، ساختمان شماره 41 میدان کوپر در نیویرک، همین اثر در مقاله ای از جین مرکل ـ که پیشتر مقاله معماری امریکا از 1940 در سه بخش [اینجا]، [اینجا] و [اینجا] از او بر اتووود منتشر شده است ـ تحت عنوان " ساختمان دانشگاه کوپر یونیون؛ تام مین و برساختن یک زیست ماشین شهری کامل و فتح پارادایم پیچیدگی" به دقت بررسی شده است.