پروژه ی پایان نامه ی کارملیا چیانگ مفاهیم فضای کج رو را بررسی می کند. – این وضعیت از دو سطح یا فیزیکی یا ضمنی ناشی می شود. در یک نقطه ی منفرد لمس می شود، و خودش را از ناراحتی فضایی، تنش و تداخل می زداید. معمارها به نظر می رسد، از لحظه های کج رو در تاریخ اجتناب کنند، همانطور که این فضای ناکارآمد را در نظر می گیرد – چنانچه یک زاویه ی حاد باشد.
در تلاش ابدی در تولید ترکیبی بهتر و آنچه که به مثابه یک فضای قابل استفاده در نظر گرفته می شود. فضای رویهم افتاده یا با فاصله به طور معمول به کار گرفته شده اند. همانطور که رد این حساسیت، هدف این پایان نامه در بررسی رفتار لحظه های کج روانه به عنوان کاتالیزوری به منظور استفاده ی جدید، کیفیت فضایی جدید، راه حل های فضایی منحصر به فرد و تنظیمات جوی غیرمنتظره با طراحی معماری از طریق کج شدگی می باشد. این پایان نامه پتانسیل فضایی کج به منظور تحریک فرم های جدید تؤام با رابطه ی عملی و برنامه ای در معماری را بررسی می کند.
چنانچه یک مکان برای معماری و مد در منطقه ی گینزا توکیو تعبیه شده است. ژاپن مکان خانه ی مد جدید خواهد بود. این ساختمان در مجاورت عمارت هرمس قرار گرفته است. خانه ی مد جدید با بیانی متفاوت و حضور پیکر نگارانه درون بافت بسیار انبوه شهری توکیو خود را به عرضه گذاشته، و در فروشگاه پرادا اُ ام ای در نیویورک به همین شکل برنامه ریزی شده است. خانه ی مد جدید با دیگر وجوه مانند مرکز مد، فروشگاه های خرده فروشی و ران وی آمیخته خواهد شد. در حالی که در فضای خارج با تنش از طریق کج روی ادراکی مواجه می شود، و در فضای درون تأثیرات هم غیر منتظرانه و هم ناشیانه که توسط کج روی پایه ای، ممتد و ادراکی تولید شده، را تجربه خواهد کرد.