موسسه ی ایسام فارز برای سیاست عمومی و امور بین الملل ( آی اف آی) توسط معماران زاها حدید در دانشگاه آمریکایی بیروت به عنوان بخشی از باز توسعه ی یک محوطه ی در حال پیشرفت کامل شده است. این تسهیلات سریعاً به مدیران و دانش آموزان مدرسه خدمت می کند، اما در یک مقیاس بزرگتر در جایگاه یک قطب برای سیاستمداران، پژوهشگران و سیاستمداران بومی، منطقه ای و بین المللی است. آی اف آی یک برنامه ی آموزشی شدید به دنبال تسهیل در طراحی این ساختمان را در بر می گیرد.
این ساختمان در مهارسازی، توسعه و پژوهش اولیه ی جهان عرب، به منظور افزایش و توسعه ی مباحثه بر سیاست عمومی و روابط بین المللی هدفمند شده است. اکثریت توده ی ساختمان از طریق یک پایه ی بزرگ در فضاهای عمومی خارجی از روی زمین برخاسته است. چشم انداز اطراف از طریق تولید ارتباط سیال از محوطه به فضای داخلی توجه را به خود جذب می کند. دو ورودی طبقه ی همکف مرز بین درون و بیرون را محو کرده، و در هم بافتگی در نقطه ی برخوردشان و تولید یک نقطه ی مرکزی از سیرکولاسیون را دنبال می کند.
یک رمپ طویل بین یک دسته درخت محوطه و آزمایشگاه های پژوهشی طبقه ی دوم را به هم متصل می کند. بعلاوه در هر دو جهت غرب و شرق ساختمان سمینارهای طبقه ی همکف در دسترس می باشند. سطوح پایینی شامل برنامه های اداری و مناطق بازدید است. در حالی که یک اتاق مطالعه، کنفرانس، کارگاه های آموزشی و اتاق های پژوهش در طبقه ی بالایی شناور بر حیاط خارجی قرار گرفته است. به منظور حفظ یک فضای آموزشی متمرکز و آرام یک تالار سخنرانی با ظرفیت 100 صندلی جداشده و در زیرزمین جای گرفته است.
برای اشنایی بیشتر با زاها حدید می توانید ببینید
نوشتار زاها حدید، بدویت عظیم و تمدن شکسته را به قلم سم جیکب
و نوشتار
پارادایم جدید در معماری و تاثیر زاها حدید بر ان را به قلم محمدرضا هل فروش
وهمچنین
یادداشت زاها حدید چیست؟ را