اتووود با داشتن ستون های ثابتی همچون تراشه های کانسپچوال، کتابخانه اتووود و هنر گفت وگو، پوشش دادن اخبار سایت هایی مانند ساکرپانچ و پرداختن به معماران اوانگارد و مدارس معماری پیشرو بعضا به عنوان سایتی نخبه گرا شناخته می شود، حال انکه اتووود عملا از همان ابتدا با فراوری فضایی برای بارگذاری آزادانه پروژه هایی از لایه های به لحاظ کیفی متفاوت جغرافیای معماری ایران تلاشش صرفا هم رسش این لایه های پویا به یکدیگر بوده است، بدون انکه به فرادست یا فرودست بودن این لایه ها در گفتمان معماری بیاندیشد.
ستون تازه ای که تحت عنوان پالپ نیوز اتووود صورت بندی شده است، گامی دیگر است برای نزدیک شدن به همان اتمسفر همگرا، انچه اتووود انقلاب سبک زندگی می خواند؛ ایده پردازی برای دستکاری های ساده در فضای روزمره توسط ادم هایی که هیچ تجربه حرفه ای معماری ندارند، اما کنش غریزی شان کیفیت فضا را بهبود می دهد.
پالپ نیوز اتووود همان ایده فیلسوف مجارستانی؛ اگنس هلر را در پس زمینه اش تعقیب می کند:"بدون به اشتراک گذاری حافظه تاریخی هویتی شکل نمی گیرد." تلاش های روزمره ما برای تغییر کیفیت فضا عملا به تولید فضا می انجامد و این در مقیاس خرد نوعی انقلاب است در سبک زندگی مان.
اگرچه لامپ های عریان قادرند نیازهای کمی نور را به آسانی مرتفع کنند، واضح است جنبه های دقیق تامین آسایش و نکات ظریف زیبایی شناسی از عهده این وسایل ساده برنمی آید. در حقیقت گره کار در تهیه و تامین نور نیست بلکه تنظیم منابع نوری برای خلق محیط مناسب بصری، مساله اصلی است.
1ـ استفاده از نورپردازی داخلی رو به بالا این نوع نورپردازی بخش بالایی فضا را به طور کامل روشن میکند بدون اینکه نور مستقیم و با شدت از بالا به پایین بتابد و چشم را آزار دهد. این نوعنورپردازی نیاز به سیمکشیهای حرفهای با ابزار دشوار ندارد. میتوانید به آسانی با استفاده از چراغهایی که نور را رو به بالا منتشر میکنند و تنها با زدن دو شاخه به پریز آن را تامین کنید. بهترین مکان برای قراردادن این چراغها پشت گیاهان آپارتمانی موجود در دکوراسیون یا پشت مبلمان و وسایل بزرگ است.
2ـبه منظور پیشگیری از ایجاد خیرگی ناراحت کننده چشم ناشی از منابع نوری، درخشندگی آنها در زاویه های دید معمولی باید محدود شود.
3ـ ترتیب قرارگیری چراغ ها به منظور نیل به توزیع روشنی دلخواه لازم است به گونه ای باشد که نور کافی به قسمت های بالایی دیوارها و سقف برسد.این امر عموماً نیاز به یک طرح قرارگیری چراغ ها در فواصل یکنواخت دارد تا به این ترتیب شدت روشنایی مورد نیاز در صفحه مربوط به ناحیه تامین روشنایی حاصل شود. در حالی که ترتیب قرارگیری به صورتی است که فواصل بین چراغ ها از مقدار حداکثر نسبت به فاصله به ارتفاع نصب تجاوز نمی کند و فاصله از دیوارها نصف این فاصله است.
4ـ هنگامی که میخواهیم کاربرد محوطه کوچکی مثل سطح یک میز یا پیشخوان را مطلوب کنیم، نور پردازی تاکیدی بر روی میز باید در محدوده پیرامون ان نگاه داشته شود. نورهای رو به پائین را بر روی صندلیها متمرکز نکنید، زیرا پرتوهای بالایی سایههای نامطلوبی بر روی صورت افراد میاندازد و گرمای حاصل از تابش آنها نیز ممکن است ناراحتکننده باشد.
5ـ نور پردازی هالوژنی در فرورفتگیها، این امتیاز را دارد که مانعی در سر راه نوردهی آنها به وجود نمیآید، اما موجب بروز سایههایی در زیر پلک، بینی و چانه میشوند. مگر آنکه با فاصله های مناسب و بالای نور دیگری بر روی پیشخوان قرار میگیرد تا نور پائین به سمت بالا منعکس و سایهها را بی اثر میکند.
6ـسرویس بهداشتی یکی از مکانهای بسیار مناسب برای استفاده از چراغهای تزئینی است زیرا با کمک این چراغهای به اندازه زیادی بر زیبایی و لطافت دکوراسیون این فضا افزوده میشود (فراموش نکنید که باید دور از آب نصب شوند).
7ـدر هر اتاق از ترکیبی از چند نوع نورپردازی گوناگون استفاده کنید تا جذابیت و زیبایی فضا بیشتر شود. برای نمونه، نورپردازی سقفی یا همان لوسترها (به همراه دیمر به جای کلید برق)، چراغهای زمینی یا رومیزی مانند انواع آباژورها، نورپردازی رو به بالا و نورپردازی متمرکز که برای روشن کردن آثار هنری استفاده میشود و همچنین شمعهای متعدد از جمله انواع مهمنورپردازی هستند که باید برای راحتی و زیبایی فضا در دکوراسیون فضا گنجانده شوند.