صخره های مرجانی علاوه بر زیبایی برای محیط زیست دریا نیز اهمیت دارند. این صخره ها مانند حائلی مردمِ کنارِ ساحل را از امواج و طغیان آب در اثر طوفان حفظ می کند. از طرف دیگر به دلیل جذب ماهی برای اقتصاد محلی هم بسیار مهم هستند. اما جذب گاز دی اکسید کربن و اسیدی شدن آب دریاها این ساختارهای ظریف و زیبا را در معرض خطر جدی قرار داده است.
نل بنت، فارغ التحصیل کالج سلطنتی هنر در لندن، بر روی راههای کاهش اثر آب های اسیدی در اطراف صخره های مرجانی تحقیق می کند. بِنِت راه حل تازه ای پیدا کرده است. وی می گوید می توان صخره های مرجانی ساخت که شامل مواد قلیایی نظیر کربنات کلسیم و کربنات سدیم باشد. اگر این صخره های مصنوعی کنار صخره های مرجانی طبیعی قرار داده شوند، کم کم در آب حل می شوند، آب را قلیایی می کنند و از میزان اسیدی بودن آبِ مجاور صخره های طبیعی می کاهند.
بنت می گوید دستکم یکسال وقت لازم است تا این ایده تحت شرایط واقعی در طبیعت آزمایش شود. کارشناسان می گویند که اسیدی شدن آب اقیانوس از شروع انقلاب صنعتی تا کنون ۲۶ درصد افزایش یافته است و در مقایسه با ۵۵ میلیون سال گذشته، به بیشترین مقدار خود رسیده است. آنها همچنین می گویند که اگر از میزان گازهای گلخانه ای به سرعت کاسته نشود، صخره های مرجانی موجود در مدت صد سال از بین خواهند رفت.