"لارسن سی"، بزرگترین دیواره یخی قطب شمال است. بنا به پژوهش موسسه بریتیش آتلانتیک، این دیواره از بیرون و درون در حال نازک شدن است. دیواره های یخی «لارسن ای» و «بی» در نزدیکی "لارسن سی" به ترتیب در سال ۱۹۹۵ و ۲۰۰۲ فرو ریختند. این پژوهش نشان می دهد علت نازک شدن دیواره مجاورت با هوا و همچنین گرم شدن آب اقیانوس ها است. دانشمندان اطلاعات دقیقی در باره تاثیر اقیانوس ها بر دیواره های یخی قطبی نداشتند.
با این حال می دانند که آب شدن لارسن سی بر افزایش سطح آب اقیانوس ها تاثیر می گذارد. زمین شناس موسسه بریتیش آتلانتیک می گوید: "فرو ریختن دیواره های "لارسن ای" و "بی" سرعت آب شدن یخچال های اطراف را بیشتر کرد. ذوب شدن این یخچال ها یکی از عوامل مهم افزایش سطح آب در کل قطب شمال است.
"لارسن سی" بزرگتر است و در صورت فرو ریختن آن در چند دهه آینده، ما سال ۲۱۰۰ شاهد تاثیر آب شدن آن در افزایش سطح آبهای دنیا خواهیم بود. پیش بینی می کنیم سال ۲۱۰۰ سطح آب های دنیا پنجاه سانتیمتر از سطح فعلی آن بیشتر بشود که برای مناطق پست و شهرهای ساحلی مشکلاتی بوجود می آورد."
دیواره یخی "لارسن سی" به نام کارل آنتون لارسن، ناخدای نروژی کشتی شکار نهنگ نامگذاری شده است که سال ۱۸۹۳ یخ های قطبی را درنوردید. این گروه پژوهشی داده های خود را طی پانزده سال، از ۱۹۹۸ تا سال ۲۰۱۲ بدست آورده اند. بنا به یافته های آنها تاثیر آب شدن دیواره های یخی قطب شمال در سطح آب اقیانوس "لارسن سی" در این مدت با از دست دادن چهار متر یخ، سطح دیواره آن یک متر کوتاهتر شده است.
روند افزایش دمای هوا در فلات قطبی، یکی از پرشتاب ترین روندها در کره زمین است و در پنجاه سال گذشته دو نیم درجه سانتیگراد افزایش یافته است.