در یک زمین کشاورزی در منطقه لافبارو، در ۱۷۰ کیلومتری شمال لندن در بریتانیا، کارشناسان انرژی سرگرم آزمایشی هستند که معتقدند آینده پهپاد ها را دگرگون می کند. آنها می گویند سلول سوخت مشکل زمان پرواز و شارژ باتری را حل می کند و تنها زائدات آن هوای گرم و آب است. اکسیژن و هیدروژن با عبور از صفحه هسته سوخت، نیروی برق تولید می کنند.
به گزارش یک موسسه مستقل تحلیل بازار، فروش جهانی پهپاد در سالهای آینده بشدت افزایش می یابد و تا سال ۲۰۲۰ به مرز ۵ میلیارد یورو خواهد رسید. یکی از مسئولان این گروه انرژی می گوید: "مشکل اصلی باتری پهپادها زمان پرواز است. بعد از ۱۵ دقیقه استفاده، باتری باید چندین ساعت شارژ شود. با فناوری سلول سوخت، زمان پرواز بطور قابل ملاحظه ای بیشتر می شود. بین یک تا دو ساعت. تنها لازم است منبع سوخت را عوض کنی که یک دقیقه طول می کشد."
این گروه انرژی که اخیرا با یک کارخانه بزرگ سازنده پهپاد قراردادی بسته اند معتقدند این تنها تجربه آزمایشی با پهپاد نیست بلکه چشم اندازه کاربست این باتری ها از خودروسازی تا تلفن همراه گسترده است. این کارشناسان می افزایند سلول سوخت جای خود را در عرصه های مختلف بازار پیدا کرده است. کارخانه های خودروسازی خودروهایی با سلول سوخت ساخته اند. این سلول ها مانند باطری ذخیره تلفن همراه یا ژنراتور، تامین کننده انرژی ذخیره و یدکی هستند.
پرواز طولانی ترو شارژ سریع فرصت بیشتری به فناوری ساخت پهپاد می دهد. این گروه مشاوره انرژی معتقد است عرصه های مختلف کشاورزی، صنعتی، تحقیق و عکاسی هوایی از این پیشرفت بهرمند می شوند.