این ایده از خانه، حیاط، کوچه و زندگی عادی مردم [چین]الهام گرفته شده است. می توان این سیستم جدید مدولار را با تکنیک های ساختمان سازی نوین، در ادامه ی حالت موجود، در این بافت محلی- شهری، تعریف کرد. در عین حال این سیستم با خاصیت انعطاف پذیری خود؛ در سطوح عمودی و افقی، ترکیبات جدیدی از طرح را ارائه می دهد.
بازگشت به فرهنگ تاریخی چین و احیای خانه ی حیاط دار، برگرفته از چنین محله هایی، با هدف حفاظت از شیوه ی مرسوم زندگی و تداوم آن است. این بار چنین اتفاقی در قامت بنایی چند طبقه ظاهر شده است، که با نگاهی عمیق به بافتی که در آن نشسته؛ به آن احترام گذاشته است. در ادامه این دیدگاه، توزیع نسبتا یکنواخت، باعث شده تا بلوک ها در طبقات دارای حیاط باشند، به طوری که بر فضای عمومی زیرین خود اشراف دارند. کاربری های تجاری، خدماتی و پارکینگ نیز در طبقات پایین تعریف شده است. و در طبقات بالا سکونت گاه های دائم با همان تم حیاط های سنتی وجود دارند.
اتووود پیش از این با تمرکز بر معماری ونگ شو، تلاش کرده است به تبیینی نسبی از وضعیت معماری چین رسد، نگاهی کلی به اثار ونگ شو را می توانید در مقاله وَنگ شوُ؛ باستان شناسی اتمسفری کهن برای کشف امر نو به قلم فاطمه موسوی مقدم بیابید و تدقیق مواضع ونگ شو به عنوان معتبرترین معمار چینی شناخته شده در محافل جهانی در مواجه با شهری شدن، سیاست های توسعه کالبدی، سیاست های کنترل مهاجرت و سنت های معماری بومی را نیز می توانید در مقالهشهری شدن به سبک چینی و بحران تمدنی؛ ونگ شو و معضل تدقیق معماری: معماری خنثی، معلق یا متعهد به قلم استفن اسمیت مشاهده فرمایید، نوع نگاه آی وِی وِی به مصرف گرایی به سبک چینی و چگونگی مواجه لایه های فکور چین با غرب را می توانید در مقاله آی وِی وِی؛ پاپ آرت و ماهیت زدایی شی دلالت گر از رهگذر جامعه ی مصرفی به قلم فریبا شفیعی ملاحظه فرمایید.