استودیو معماری LED+ شرکت هیدن افیشنت لیوینگ ماشین ، پروژه ی تبدیل عملکرد یک ساختمان به ساختاری خاص شهری را برعهده دارند که قابلیت پاسخگویی به نیاز های حاصله از تغییرات و تحولات پیاپی کیفیت زندگی در این کلان شهررا داشته باشد. این گروه طراحی پیشنهاد کردند که این آسمان خراش یک سیستم شبکه ای بهم پیوسته وبررویهم است که برفراز ساختار شهری موجود قرار میگیرد. این شبکه شامل لایه های مختلف فعالیت های برنامه ریزی شده مختلف ، از محوطه های تفریحی گرفته تا زمین های زراعی و پارک های عمومی تا محوطه های تجاری ، میباشد.
جزئیات بیشتر درباره ی پروژه از زبان معماران طرح آلساندرولیبراتی، روبرتو استرکسیل در شراکت با روبرتوسالواتلی، سسیمون پیرو، لوکاتاپاتا، و روبرتو تورتو آورده شده است.: " آسمان خراش های ما می توانند به شهروندان، سطح زندگی ای متفاوتی را براساس قشر و طبقه ی اجتماعی را که به آن تعلق دارند را، پیشنهاد دهند. . لیبراتی اظهار میدارد که : هر فرد میتواند براحتی از مزرعه به پارک های عمومی و به بخش های اداری و دیگر اماکن دیگر بروند که در حال حاضر در این شهر بصورت پراکنده وجود دارند. در عین انکه این سیستم پیچیدگی روابطی زیادی از فعالیتهای روزمره را در بر میگیرد اما در عین حال با بافت شهری موجود از مجموعه ی ایستگاه مترو(چه طرح موجود و چه طرح پیشنهادی آتی) ، ادغام و تلفیق شده است.
معمار پروژه ادامه میدهد که: این ساختار فضایی در عین انکه ، تعدد عملکردها را در کنار یکدیگر افزایش می دهد ، توانایی جابجایی و تغییر در پیکربندی آنها به ساختار درونی تک تکشان را ایجاد میکند. این امر به منظور ارضای نیازهای اجتماعی- اقتصادی یک کلان شهر با تغییرات پی درپی می باشد . دو شبکه ی برروی هم این سیستم، با عملکردهای متفاوت، علاوه بر آنکه از طریق اتصالات عمودی به یکدیگر مرتبط می گردند ، متعاقبا فضاهای عمومی جدیدی را برای گردهمایی گروهی ایجاد می کند. این اتصالات عمودی، با عملکرد ژنراتورهایی خودکفا برای تامین برق، غذا، گرما و اکسیژن برای این کلان شهر طراحی شده اند. برق این سیستم از توربین های بادی، سیستم های فتوولتاییک تامین میشود.
غذا در مزرعه تولید می شود؛ گرما به وسیله ی ......ضایعات ارگانیکی حاصله از مزرعه و کل شهر بدست می اید. اکسیژن، از طریق الکترولیز بوجود می آید و در ساختمان های مسکونی این مجموعه به چرخش در می آید تا آسایش زندگی ساکنان را ارتقا دهد. این شهر دارای سیستم جمع آوری آب باران دارد که بعد از تصفیه شدن دوباره به چرخه ی این سیستم پایدار باز میگردد.
نوع نگاه طراحان به شهر را می توان امتداد تلاش های متابولیست ها دانست
اتووود پیش از این نوشتاری تحت عنوان "جنبش متابولیسم و زایش تکنوتوپیا؛ از اپیستمه تا تعرض یا چگونه تکنولوژی از خود عبور کرد" را در سه بخش ـ [بخش اول]، [بخش دوم] و [بخش سوم] ـ به چاپ رسانده و سعی کرده است روایتی فشرده و تحلیلی از چگونگی شکل گیری و بسط جنبش متابولیسم و رویکردهایش در حوزه طراحی ارائه دهد.