دیوارهای خارجی خمیده ی موزه هنر CAFA که در گوشه محوطه دانشگاهCAFA ( آکادمی مرکزی هنرهای زیبای چین ) جای داده شده با سنگ لوح های باستانی چینی پوشانیده شده است.طرح آراتا ایسوزاکی مرکب از دو سطح که دیوارها در انتها از هم تفکیک شده اند تا نور طبیعی از طریق نورگیرهای سقفی و پنجره های بزرگ امکان نفوذ به بنا را داشته باشد. از طریق ورودی اصلی ، مکان یابی شده در مرکز بنا ، شما وارد آتریومی مرتفع با رمپ های طویل وسر راست می شوید که به تدریج به سمت دیگر طبقه های موزه بالا می رود.
نور طبیعی در سراسر موزه به واسطه غشاء فایبر گلاس در زیر نورگیرهای سقفی منتشر می شود. طبقه همکف می تواند تاسیسات بزرگی را در خود جای دهد به گونه ای که از ترازهای مختلف رمپ قابل دیدن است. کلکسیون دائمی ، متمرکز بر هنر باستانی چین ، در گالری های موجود در طبقه اول جای داده شده اند و نمایشگاه موقت در طبقه دوم و سوم . فضاهای بزرگ و باز نورگیر ، با دیوارهای خمیده ، برای گونه های متفاوت تاسیسات هنر معاصر در نظر گرفته شده اند. فضای نمایشگاهی موجود در طبقه سوم دو برابر حجم طبقه دوم گسترده است.
در این بنا چهار طبقه بر روی زمین و دو طبقه در زیر زمین قرار دارد. کتاب فروشی و کافه تریا در فضای اصلی طبقه همکف قرار دارند. در بنا تالار سخنرانی ، استودیو و اتاق کنفرانس در طبقه اول زیرزمین و دفاتر حفاظت و نگهداری خطاطی و نقاشی ، شامل اتاق ترمیم ، آزمایشگاه و انبار کلکسیون دائم و موقت در طبقه دوم زیرزمین قرار گرفته اند. تجهیزات فنی ، پله های فرار و آسانسورها در بر گیرنده حجم هایی مستطیل شکل و پوشانیده شده از سنگ مرمراند.
اتووود پیش از این مصاحبه ای از اراتا ایسوزاکی با داراب دیبا را به منتشر کرده است که می توانید [اینجا] مطالعه فرمایید.
اراتا ایسوزاکی هیچگاه به صورت رسمی عضو متابولیست ها نبود اما تاثیرات عمیقی بر ان ها گذاشت
اتووود پیش از این نوشتاری تحت عنوان "جنبش متابولیسم و زایش تکنوتوپیا؛ از اپیستمه تا تعرض یا چگونه تکنولوژی از خود عبور کرد" را در سه بخش ـ [بخش اول]، [بخش دوم] و [بخش سوم] ـ به چاپ رسانده و سعی کرده است روایتی فشرده و تحلیلی از چگونگی شکل گیری و بسط جنبش متابولیسم و رویکردهایش در حوزه طراحی ارائه دهد.
اتووود پیش از این با تمرکز بر معماری ونگ شو، تلاش کرده است به تبیینی نسبی از وضعیت معماری چین رسد، نگاهی کلی به اثار ونگ شو را می توانید در مقاله وَنگ شوُ؛ باستان شناسی اتمسفری کهن برای کشف امر نو به قلم فاطمه موسوی مقدم بیابید و تدقیق مواضع ونگ شو به عنوان معتبرترین معمار چینی شناخته شده در محافل جهانی در مواجه با شهری شدن، سیاست های توسعه کالبدی، سیاست های کنترل مهاجرت و سنت های معماری بومی را نیز می توانید در مقالهشهری شدن به سبک چینی و بحران تمدنی؛ ونگ شو و معضل تدقیق معماری: معماری خنثی، معلق یا متعهد به قلم استفن اسمیت مشاهده فرمایید، نوع نگاه آی وِی وِی به مصرف گرایی به سبک چینی و چگونگی مواجه لایه های فکور چین با غرب را می توانید در مقاله آی وِی وِی؛ پاپ آرت و ماهیت زدایی شی دلالت گر از رهگذر جامعه ی مصرفی به قلم فریبا شفیعی ملاحظه فرمایید.