اُ آر ان ایت علاقمند به تولید یک فضای داخلی نو از طریق پیچیده سازی ارتباط سیستم های ساختاری موجود و تجربی است. بسط و تفکیک آزمایش هر سیستم تکتونیک که تحت آنالیز پارامترهای تعریف شده از منطق ذاتی خود سیستم رخ می دهد. کار تحقیقی تیم طراحی با مطالعات متنوعی از طراحی پارامتریک آغاز شد. جایی که مسائل قاب و بافت مورد بررسی قرار گرفت, تؤام با مفهوم تولید چند لایه, سیستم های تکنوتیکی جایی که هر کدام از لایه ها در یک روش خودزا تولید شده اند.
پس از آزمایش سیستم پارامتریک عمومی فضاهای داخلی ملیله دوزی شده از سیستم های تکتونیک گوتیک انتخاب شد, سوابق تاریخی این سیستم کارامدترین هستند؛ در غنای زیبا شناسی, تمایز کیفی, ساخت قطعه قطعه, بخشی از شدت کل رابطه. از سیستم تکنوتیکی دهانه ی طاق های گوتیک به عنوان نقطه ی آغاز, تحلیل آرک, دهنه و نیم رخ خمیدگی ها و همچنین ضخامت و عمق متغیری که حادث شده در تلاش برای پارامتریک کردن سیستم ساختاری کل دهانه ی قوس استفاده شده است. سرانجام این پارامتریک کردن منجر به خلق یک سیستم پیش طرح, پارامتریک, خودزا و نو شده و انواع مختلفی از یک فضای درونی سازگار و ذاتاً چند سیستمی را تولید خواهد کرد. با استفاده از یک مجموعه اعمال انجام شده بر اساس مدل های ترکیب کننده ی پارامتریک و برنامه نویسی, یک باز ارزیابی و باز تفسیر دقیق از سیستم تکنوتیک گوتیک بدست آمده است.
فرایند پژوهشی طرح پیشنهاد شده در پایان نامه در اسناد مقدماتی طرح از تجربیات پارامتریک پایه بر اساس درک نظام گوتیک به مثابه پرداختی دقیق و همبند و همچنین سیستمی از انتقال و تعادل نیرو آغاز شد. پیشترآزمایش مدل سازی و برنامه نویسی همراه با ایده های پارامتریک سازی دهانه ی قوس های گوتیک از زمینه ی سازمان اجزا, از بستر متأثر شده ی جهانی, هندسه ی شبکه و هم چنین تمایز رنگی به وجود آمده, الگوهای تولید فرم, نوید بخش تاکتیک های سیستم استقرار جاری هستند. پیامد فرایند پژوهش طراحی مذکور منجر به خلق فضای داخلی مملو از پیچیدگی و تمایز چند لایه خواهد شد. سرانجام, اثر تولید شده به صورت ذاتی و خود به خودی در محل مسقر می گردد و مبتنی بر طرح پیش نمونه ی معاصر و پیش نویس ساخت, براساس دستور کار کارگاه پژوهش طراحی AA تولید می شود.