پروژه بیمارستانی به شکل چتر برای کودکان ، رواندا نبود آب کافی در روستاهای آفریقا یکی از مشکلات جدی آنجاست . این وضعیت گروهی از معماران را بر آن داشت که به فکر استفاده از مکانی شبیه چتر برای جمع آوری آب باران و حتی قطرات شبنم ، بیفتند . آنها ایده خود را در یکی از صحراهایی که ساکنانش قصد مهاجرت آن را داشتند ، آزمایش کردند . الگوی ابتدایی این بیمارستان یک چتر با ابعاد بزرگ است که این چتر پوششی برای سقف ساختمان بیمارستان می باشد .
این چتر ، آب باران و قطرات شبنم را جمع آوری کرده و به درون محفظه ای هدایت می کند که در آنجا آب تمیز برای استفاده بیمارستان تامین می شود . در سازه این بنا از نمد شفاف و فلز استفاده شده است . در میان چتر فضایی چادری شکل ساخته شده است که در آن محفظه جمع آوری آب باران قرار دارد . در ابتدا بیمارستان در یک روستای کوچک و با مصالح بومی ساخته شد . محفظه جمع آوری آب ، نقطه مرکزی و میانی بیمارستان را تشکیل می دهد . این بیمارستان انرژی خود را از پانل های خورشیدی تامین می کند .
ساختمان بیمارستان قابل گسترش است و هر زمان که نیاز باشد می تواند توسعه پیدا کند . چتر نیز به آسانی با اضافه کردن نمد به لایه بیرونی و همچنین با حرکت دادن ستون ها خارجی به سمت بیرون ، قابلیت گسترش دارد . فضاهای درونی بیمارستان می توانند به سمت خارج توسعه یابند . با گسترش یافتن سازه چتر ، سطح تامین آب نیز افزایش می یابد . با گذشت زمان ، مصالح جدید می تواند به ساختمان افزوده شود بدون اینکه در طرح اخلالی به وجود بیاورد . ما امیدواریم بتوانیم پوشش های سقفی ای بسازیم که در همه زمان ها قابلیت توسعه داشته باشند . صفحات خارجی برای تامین انرژی خورشید می توانند به آن اضافه شوند . امید و اعتقاد ما این است که روزی ، اینگونه بیمارستان ها که قابلیت توسعه دارند ، در مناطقی که از نظر اقتصادی ضعیف هستند ، ساخته شوند .