ساخت این بنا در میدان پارک چاویانگ در یکی از بزرگترین پارک های عمومی و منطقه ی تجاری توسط دفتر معماری ام ای دی صورت گرفته است. امتدادی از ایده ی شهر شن- شوی مایانسونگ که در بازتعریف طبیعت در حوزه های شهری هدفمند می شود. این مجتمع با کاربری چندگانه تشکل های طبیعی نشان داده شده در نقاشی های سنتی چینی در قامت " منظر شهری" معاصر بازتفسیر شده است.
از نقطه نظر ام ای دی صخره های بلند کوهستانی و چشم اندازهای رودخانه ی چین نمونه هایی از این مورد هستند، یک جفت برج نامتقارن خط آسمان دراماتیکی را در مقابل پارک تولید می کند. لبه ها و دره ها معرف شکل نمای خارجی شیشه ای می باشند. چنانچه نیروهای طبیعی ساییدگی برج را در چندین خط باریک نشان می دهند. حرکت رو به پایین نمای این خطوط مؤکد بر همواری برج ها و عمودیت می باشد.
تهویه و سیستم تصفیه ی داخلی نسیم طبیعی را به داخل خانه می کشاند. که نه تنها فضای داخلی را بهبود می بخشد، بلکه یک سیستم انرژی کارآمد تولید می کند. تلاش یانسونگ در ادغام طبیعت در سرتاسر طراحی مشهود است. در فضای داخلی عناصر منظر، مانند حیاط برج مانند و تراس های باغچه گون چند طبقه تزریق شده اند. در حالی که حیاط به دو سایت ساختمانی مسکونی مرتبط و ساکنین را از طریق یک جنگل کوهستانی مرتفع با فضای آزاد درگیر می کند.
حتی شکل برج های اداری چهار مجتمع به وام از سنگ های رودخانه ی شبه فرسوده طراحی شده اند. همانطور که دفتر ام ای دی بیان می کند: این پروژه مدل سنتی ساختمان را در یک محله ی تجاری شهر مدرن با بررسی رابطه ی همزیستگون بین معماری شهری مدرن و محیط طبیعی تغییر می دهد. و همزیستی هماهنگ بین زندگی شهری و طبیعت ایجاد می کند. و شهر شان شوی جایی که مردم می توانند عواطف فردی و حس تعلقشان را با یکدیگر تقسیم کنند، پدید می آورد.