کارخانه ای در روستنبرگ، واقع در حومه ژوهانسبورگ، پایتخت آفریقای جنوبی کوله پشتی های جدیدی برای دانش آموزان ساخته است که با فناوری خورشیدی کار می کند. برای دانش آموزان ساکن محله های فقیرنشین آفریقای جنوبی که هر روز با مشکل قطع برق روبرو است، انجام تکالیف مدرسه بدون دردسر نیست.
کاموگلو تسوپودی مالینگای ۹ ساله از مدرسه بازمی گردد، وسایلش را از کوله پشتی اش در می آورد و مشغول انجام تکالیفش می شود. او ساکن شهر روستنبرگ و یکی از محله های فقیر نشین این شهر است. او کیف مدرسه ای دارد که با فناوری خورشیدی ساخته شده است و هنگامیکه او به مدرسه می رود، شارژ می شود. صفحه سلولهای خورشیدی در جیب جلوی کیف قرار دارد.
وقتی کاموگلو به خانه بازمی گردد، صفحه را بیرون می آورد و به ظرف مخصوصی وصل می کند. باتری ها تا ۱۲ ساعت دوام می آورند. این کوله پشتی ها را از کیسه های پلاستیکی بازیافت شده می سازند. ابتدا ورقه های پلاستیکی را تمیز و فرآوری می کنند تا قالبپذیر شوند، و بتوان با آنها کیف ساخت.
ماده ای که برای ساختن کیف به کار می رود بازتابنده نیز هست، تا بچه ها هنگامی که در کنار جاده به مدرسه می روند از دور دیده شوند. طراحی و شکل ظاهری کیف هم خیلی مهم است. رنگ های روشن و مختلف در ساختن کیف به کار می رود تا برای دانش آموزان جذاب باشد.
رئا نگوان، یکی از مدیران کارخانه سازنده این کیفها می گوید: "دانش آموزان از داشتن کیف مدرسه خوشحالند. یادم است بار اول که این کیف های مدرسه را تقسیم می کردیم یکی از بچه ها به گریه افتاد. پدرومادرها و معلم ها سراغ ما می آیند و می گویند بچه ها تکلیف هایشان را انجام داده اند. خلاصه ساخت این کیفها در همه جنبه های زندگی کودک ثمربخش بوده است."