خلاقیت یکی از بالاترین فعالیت های شناختی هر انسان است که بر رفتار و کردار و اعمال آدمی تاثیر می گذارد و مانند سایر ویژگی های هر فرد اکتسابی و نیازمند مراحل آموزش و پرورش است.
افراد حدود 14 هزار ساعت از عمر خود را در مدارس می گذرانند، وجود کلاس های یکسان برای تمامی مقاطع تحصیلی اشتباه است و با محیط نشاط آمیز برای آموختن علم و دانش تناسب اندکی دارد.
هم چنین هریک از ما مثل اثر انگشت متفاوت از دیگری هستیم و آموزش مطالب مشترک برای همه به شیوه مشترک مانع بروز خلاقیت می شود.
در مدرسه خلاق، خبری از کلاس های یکسان نیست و هر مقطع یک کلاس جداگانه با پلان آزاد و مبلمان انعطاف پذیر و مخصوص به خود دارد و به جای تدریس معلم محور با شیوه های قدیمی، دانش آموز محور است و فضاهایی برای مهارت آموزی در قالب کارهای گروهی و آموزش های فردی در قالب کتاب ، تبلت و ... دارد. هم چنین دارای فضاهای متنوعی برای کلاس درس هم هست.
در این مدرسه برای هر کلاس یک حیاط در نظر گرفته شده است که یک فضای بسته در میان فضای باز داخلی است که علاوه بر ورود نور طبیعی و هوای آژاد به فضا ، سبب رویت پذیری ، دید به محیط طبیعی و وجود گل و گیاه در فضا می شود. همچنین هر حیاط علاوه بر فضایی برای نشستن و دویدن ، با توجه به ویژگی های هر مقطع دارای فعالیتی در جهت مهارت آموزی و افزایش خلاقیت است: کلاس اول: بالا و پایین رفتن از تپه ، کلاس دوم: باغبانی و کاشت گیاه ، کلاس سوم: پرورش پروانه و کرم ابریشم ، کلاس چهارم: سفالگری ، کلاس پنجم: بازی میخ و نخ ، کلاس ششم: نجاری .
در این مدرسه دو حیاط دیگر هم هست اولی یک حیاط جمع و دومی یک حیاط برای تهویه دستشویی.