بزرگترین چالش انسانی ای که امروز با ان مواجه ایم تامین سرپناه است. در حال حاضر یک نفر از هفت نفر یا در اردوگاه پناه جویان زندگی می کند یا در زاغه ها، نزدیک به سه میلیارد نفر از جمعیت جهان ـ چیزی در حدود نیمی از جمعیت جهان ـ از دسترسی به اب سالم و امکانات بهداشتی محرومند.
طراحی کالبدی خانه ها، محله ها و اجتماعات مان تمام جنبه های زندگی ما را شکل می دهد و از این روست که در غالب نقاط بحرانی جهان کمبود معماری که بتواند نیازهای اولیه را فراهم اورد به شدت مورد نیاز است. جلد اول کتاب انگونه که می توانی طراحی کن که توسط موسسه معماری برای بشریت به مدیریت کامرون سینکلر ویرایش شده است مجموعه ای از پروژه های ابداعی را گرد اورده که در سراسر جهان اجرا شده اند و نشان دهنده قدرت طراحی در بهبود سطح زندگی مردم است. کتاب روایت بیش از 80 پروژه معاصر است که هر کئدامشان راه حلی اند بر نیازهای اولیه ای همچون تامین سرپناه، تامین مراکز بهداشتی، طراحی مراکز اموزشی، دسترسی به اب سالم، انرژی و امکانات بهداشتی. پروژه ها که تماما بر خلاف ایده ال سازی های پر هزینه معمارْستاره هاست یا توسط موسسه معماری برای بشریت طراحی شده اند یا توسط کارفرمایان مستقل ولی در چارچوب نگاه پیش امده به اجرا در امده اند.
کتاب منبعی بی نظیر برای تمام طراحانی است که درگیر وضعیت های مابعد بحرانی هستند یا مشغله ذهنی شان معماری توسعه و معماری پایدار در دنیایی است که با کمبود منابع در تمام سطوح مواجه است، این کتاب در نگاهی کلان دستور عملی است برای تمام ان هایی که به دنبال ساخت جهانی بهترند.
لازم به ذکر است برگردان Design Like You Give a Damn به "هر انگونه که می توانی طراحی کن" به معنای ان است که الزاما طراحی گران، طراحی خوب و مورد نیاز نمی باشد، این برگردان را مدیون راهنمایی های جناب اقای دکتر کامران رستگار می باشم.
برای اشنایی بیشتر با کارکردهای این موسسه می توانید نوشتار کامرون سینکلر و معماری بحران را مشاهده فرمایید
و
برای اشنایی با اتمسفری که عملا دفاتری همچون معماری برای بشریت در قامت جریان حاشیه ای معماری به مواجه انتقادی با ان پرداخته می توانید مطالعه فرمایید نوشتار زاها حدید چیست؟ را، نوشتاری که سعی دارد نقش سرمایه داری نئولیبرال و فرایند جهانی شدن در تولید معمارْستاره ها را تدقیق نماید.