اصولا خرید اجناس طراحی شده توسط معمارْستاره ها برای ادم های عادی خیلی سخت است، اما امسال دُنا کاران این امکان را فراهم اورده تا غالب مشتریانش از هر طبقه اقتصادی بتوانند عطری را خریداری نمایند که شیشه اش توسط زاها حدید طراحی شده است.
این مناسبت پادسداشتی است برای یازدهمین محصول زنانه ی تماما طراحی شده توسط زنان توسط کاران، محصولی که از ایده اولیه تا محصول نهایی و حتی بازاریابی ان توسط زنان صورت گرفته است. ورونیک گابای پینسکی رییس شرکت طراحی و عطریجات ارامیس در این مورد می گوید: این اتفاقی منحصر به فرد است تمام مراحل تولید این محصول را زنان به انجام رساندند . . . در ضمن این اولین شیشه ی عطر طراحی شده توسط زاها حدید برای کاران می باشد.
خود حدید در این مورد می گوید:"فرم سیال، دربرگیرنده مایعات است، این دو باید با هم همبند شوند." شیشه ی خاکستریْ سیاه عطر همان خطوط منحنی اشنای حدید را متبلور کرده است، فرم به نحوی پرداخت شده است که شما را برای لمس ان مجاب و یا شاید هم ترغیب می کند و فضای منفی میانه شیشه نیز امکان حمل شیشه و در دست گرفتنش را اسان تر ساخته و در ضمن بیان معمارانه اثار حدید را هم به همراه دارد. پیکره وار بودن محصول نیز بن مایه های زیبایی شناسانه اثار حدید را منعکس می سازد و از نظر کارکردی هم پاسخ گویی نیازهای بازار طرح می باشد.
اتووود پیش از این در چهار یادداشت به جنبه های مختلف حضور زنان در عرصه معماری حرفه ای پرداخته است "
"اکثریت خاموش؛ ایا طراحی همچنان باشگاهی مردانه است" به قلم منتقد معروف هنری الیس راستُرن نگاهی دارد به بالا و پایین تلاش های طراحان زن در دنیای مردانه طراحی
زنان مدرسه باوهاوس" به قلم منتقد معروف معماری جاناتان گلنسی که چگونگی نابود شدن نسلی از استعدادهای درخشان معماری در یک جامعه مردسالار و عمیقا سیاسی را تدوین می کند.
"تبعیض جنسی و سیستم ستاره سازی در معماری" به قلم دنیس اسکات براون و با برگردانی از ستاره اردوبادی که تلاشش را بر تشریح سختی های حضور زنان از یک منظر کاملا شخصی و روایت وار نهاده.
"زاها حدید چیست؟" که نگاهی کوتاه دارد به چرایی حضور قدرتمند زاها حدید و پشت سرگذاشتن تمامی سقف های شیشه ای محدود کننده زنان در حوزه معماری.