این آسمانخراش خیالی، توسط معماران برزیلی؛ پروژتو کُلِتیوو(Projeto Coletivo)، با ضایعات موجود در شهر سائوپائولو ساخته خواهد شد. معماران یک سری ساختمان را در کنار رودخانه های تیِته(Tietê) و پین هروس(Pinheiros)، با مراکز بازیافت در پایین و آپارتمان های مدولار در بالا؛ برای مردم بی سرپناه تصور کردند. ساکنان برای کار در این مراکز بازیافت، نظافت و دسته بندیِ ضایعات، برای استفاده در ساختار و مرمت های آینده ی آن؛ مورد نیاز خواهند بود. ضایعات بیشتر می تواند توسط قایق از مرکز شهر انتقال داده شود.
لازم به ذکر است که از ضایعات علاوه استفاده در این ساختمان ها؛ به عنوان مواد اولیه برای ساخت صنایع دستی توسط همین ساکنان بهره برداری می شود. این معماران پروژه ی مذکور را به منظور شرکت در رقابت آسمانخراش های ایوولو(eVolo Skyscraper Competition)ی امسال طراحی کردند، رقابتی که از داوطلبان تقاضا می شود که طرح پیشنهادیِ خلاقانه و آینده نگرانه خود را در قامت آسمانخراش ارائه دهند.
ایده ی اصلی پیرامون ارائه ی یک لندمارک فرهنگی است در راستای تغییر طرز فکر مردم. چیزی که نشان دهد آینده؛ استفاده از زباله است. تعریف این مضمون که ضایعات تولیدیِ ما؛ هم از لحاظ عامل تغییر اجتماعی و هم به عنوان مولفه ی فیزیکی ساختاری ارزش دارد. امروزه مردم نگرانی در رابطه با زباله ای که تولید می کنند ندارند، برای آنها این مشکلِ دیگران است! تغییر این طرز تفکربه سمت هدایت دوره تکامل این سیاره در مسیری پایدار، بسیار سخت است. این بنا نقش بسیار مهمی در چنین شهر ویژه ای؛ سائوپائولو، ایفا می کند و به عنوان سرآغاز یک گذار؛ برای رسیدن به کیفیت مطلوب تر زندگی برای جمعیت ساکن و همچنین استفاده از زباله هایی که تولید می کنند، تلاش می کند.