همکاری آراتا ايسوزاكي و انيش كاپور براي ساخت يك سالن كنسرت متحرك که از میان منطقه ی ویران شده ی نيهون هيگاشي عبور میکند آغاز گردیده. . این پروژه امیدی برای زلزله زدگان مارس 2011 خواهد بود. ایده ی این مکان موزیک وتاثیرات آن می باشد. اين سالن نه تنها سكویی براي اجرا كنندگان هنر خواهد بود، بلكه به عنوان مكانی براي دیدن و یافتن الهامات خالق این آثار، مي باشد. H.E آيشيرو كماتسو سفير ژاپن- سوئيس، اهميت آرك نووا را براي مردم ژاپن توضيح مي دهد:" موزيك نيرويی جادويي براي پیداکردن اميد و اعتماد به نفس برای مردم حتي در زمان سختي مي باشد.
از آنجايي كه مردم ژاپن، شب و روز را با تفکری برای بهبود و ساماندهی کشورشان (پس از آن واقعه ی بی سابقه ) سپری میکنند؛ دلگرمی مذکور ایجادشده بوسیله ی موزیکی فوق العاده ، مسلما گرانبهاست. من آرزو مي كنم كه پروژه ي آرك نوا كمك بزرگی را در این راستا فراهم سازد." آرک نووا جایگاهایی ویژه برای 700 نفر تماشاچی بمنظور دیدنِ مراسم های هنری، آثار موزیکال و نمایشگاههای چندرسانه ای خواهد بود. ايسوزاكي بمنظور دستیابی به فضایی مناسب با جوی مساعد برای انواع اجراهای موسیقی در این سالن کنسرت با مشاورانی سرشناس از جمله دياسوهيسا تويوتا از شرکت ناگاتا آکوستيك براي طراحي آكوستيك سالن و ديويد استپل از شرکت تیِتِر پروجکت در لندن همکاری میکند. همان گونه كه این سالن به عنوان عنصری مناطق ويران و تخريب شده ی ژاپن را ادغام میدهد، طراحي آن هم بايد براحتی برپا گردد.
كاپور يك پوسته ی بادی شکل را طراحي کرده كه به راحتي قابلیت جمع شدن و جابجایی را به سالن میدهد. و این در حالي است که این پوسته بادی فرمی آیکونیک را برای شناسایی منطقه فراهم ساخته است. كميته و مجمع هنري با شخصيت هاي مشهور و معروف متعلق به فستيوال لوبيرن برنامه ریزی را پشتيباني خواهند کرد. کلیه ی برنامه هایی که در این سالن برگزار میشود برای تمامی افراد بومی آن منطقه مجانی می باشد. اين پروژه به توسط usb پشتيباني شده است.
اتووود پیش از این مصاحبه ای از اراتا ایسوزاکی با داراب دیبا را به منتشر کرده است که می توانید [اینجا] مطالعه فرمایید.
اراتا ایسوزاکی هیچگاه به صورت رسمی عضو متابولیست ها نبود اما تاثیرات عمیقی بر ان ها گذاشت
اتووود پیش از این نوشتاری تحت عنوان "جنبش متابولیسم و زایش تکنوتوپیا؛ از اپیستمه تا تعرض یا چگونه تکنولوژی از خود عبور کرد" را در سه بخش ـ [بخش اول]، [بخش دوم] و [بخش سوم] ـ به چاپ رسانده و سعی کرده است روایتی فشرده و تحلیلی از چگونگی شکل گیری و بسط جنبش متابولیسم و رویکردهایش در حوزه طراحی ارائه دهد.