كاوش هاي تصنعي شهرها، كاري از پيتر آيزنمن از سال 1978 تا سال 1988 ، شرحي ست از تحقيقات اين معمار و نويسنده ي امريكايي در مفهوم " سايت و بستر " و به نمايش اهميت طراحي و مدل سازي در توليد ايده هاي وي مي پردازد.
اين نمايشگاه به غنا و پيچيدگي هاي فرايند طراحي و جستجويي دقيق در طرح ها و مدل هاي آيزنمن از چهار اثر مهم ِ وي پرداخته است : ارائه اي جهت سمينار بين المللي طراحي در كانارجيو، ونيز در سال 1978 ؛ ارائه مسابقه طراحي مسكن بين المللي فردريش برلين در سال 1980 و 81 ؛ پروژه دانشگاه و موزه هنر دانشگاه ايالتي كاليفرنيا در لانگ بيچ در سال 1986 ؛ و پروه كورا اِل وركز، يك باغ براي پارك دلا ويلت در پاريس در سال 1985 و 86 .
در ميان اين طرح ها و مدلسازي ها، اين نمايشگاه به تشريح چگونگي و اهميت ِ تحقيق و تفحص از سايت و بستر به عنوان يك استراتژي اوليه براي آيزنمن مي پردازد كه باعث شكل گيري طرح، ساخت آن و نقد مداوم ِ وي از انضباط معماري مي گردد. براي آيزنمن، سايتْ، منبع و مكان احتمالات و امكانات طرح است.
در طراحي پروژه كانارجيو، آيزنمن بسترهاي متنوعي را مورد تطبيق و بررسي قرار مي دهد: مكان اصلي سايت، كه ميداني در شهر ونيز بود، يك پروژه ي طراحي شده توسط لوكوربوزيه براي ونيز در سال هاي 1964 و 65 و يكي ديگر از پروژه هاي خودش با نام خانه 11a . نتيجه بسيار دگرگون كننده بود؛ طرحي ناپيوسته از پيچيدگي ِ يك توپوگرافي ِ عظيم كه از ميان طراحي هاي وي آشكار مي گردد و آيزنمن از آن در " كاوش ها" ي آينده اش استفاده نموده است.
در پروژه برلين سال 1980 و 81 ، آيزنمن طرحي از يك باغ عمومي همراه با ساختمان آن را پيشنهاد مي دهد كه به خوبي با تاريخ سايت فردريش و " ضد حافظه " ي جعلي ِ برلين تركيب شده اند. در پروژه لانگ بيچ در سال 1986، او شش نقشه با مقياس هاي متفاوت را با هم تلفيق نمود تا در طراحي سايت به شرايط قابل توجهي از ادغام گذشته و آينده برسد.
در پروژه پارك دلا وليته، وي در همكاري اش با فيلسوف، ژاك دريدا، به درك سايت و بستر آن پرداخت و شبكه اي قابل تامل براي اين پارك طراحي شده توسط برنارد چومي و پروژه ي كانارجيوي خويش طراحي نمود.
اين نمايشگاه توسط ژان فرانسوا بدارد مديريت مي گشت اما پيتر آيزنمن، خودْ طراحي آن را به عهده گرفت و به نصب و نمايش آثارش در آن پرداخت.
در همكاري با انتشارات بين المللي ريتزولي، انتشارات CCA ، كاتالوگي كاملا رنگي از اين نمايشگاه را در 216 صفحه و به زبان انگليسي با بيش از 200 عكس اختصاصي چاپ نمود. در اين كتاب، علاوه بر متون نظري پيتر آيزنمن و معرفي آثارش، مقالاتي از الن بالفور، ژان فرانسوا بدارد، ژان لوئي كوهن، كِرت فورستر، مايكل هيز، آراتا ايسوزاكي و فردريك جيمسون نيز آورده شده بود.