این پاویون موقت که در سال 2005 به اتمام رسید، حاصل تجربه ایست که از پیوند میان چهار موزه کشور نروژ و موزه ملی هنرهای تزئینی، موزه معماری نورژ و موزه ملی هنرهای معاصر به دست آمده است. پاویون "به قورباغه بوسه بزنید" اولین طرحی با این دامنه و اهمیت می باشد که زمینه زیبایی شناسی و سیر تحولی گرایش های مختلف هنر، طراحی و معماری را مورد بررسی و کاوش قرار می دهد. طراحان قصد داشتند که سه زمینه فوق را درون طراحی واحد متمرکز کرده و به این منظور پیشنهادی در زمینه سازه های بادی را به کارفرما عرضه کردند که تا کنون با این ابعاد و با این مصالح، سابقه اجرا نداشته است.
ساختار این بنا از ریخت شناسی خاص پوست قورباغه الهام می گیرد؛ حتی در زمینه رنگ نیز این ایده وجود دارد و تصوراتی از قصه های شیرین را انتقال می دهد. طرح بر اساس این افسانه معروف شاهزاده ای به وجود آمده که قربانی سرنوشت نامطلوبی می شود و به صورت یک قورباغه در می آید؛ تا زمانی که شاهزاده خانمی با دادن یک بوسه به او، شاهزاده را به صورت اولیه خود برمی گرداند. آن ها با یکدیگر به خوشبختی زندگی می کنند و صاحب فرزندان زیادی می شوند.
سازه بادی پاویون که گالری ملی قدیم را به موزه جدید هنر متصل می کند، مساحتی حدود 2000 متر مربع و ارتفاعی حدود 15 متر دارد و فضایی را به وجود می آورد که گذشته و حال را به یکدیگر پیوند می زند. شکل ارگانیک این بنا در بر گیرنده کانسپت دگرگونی و هم چنین مبین رابطه پایدار میان گرایش های مختلف هنر، طراحی، معماری و فرهنگ مردمی است. قسمت اصلی پاویون دارای هفت دسترسی؛ یک ورودی اصلی و شش خروجی اضطراری است که در طول شکل منحنی و ارگانیک پاویون قرار دارند. ساختار بنا بر اساس سازه های بادی بنا نهاده شده است؛ سازه و ساختمان وزن خود را تحمل می کند، از زمین بلند می شود تا بتواند فشار درونی سازه را که توسط جداره یا پوسته خارجی وارد می گردد، تحمل کند.
برای ایستایی و حفظ شکل سازه، یک دمنده بسیار بزرگ پیوسته هوای تازه به درون سازه می دمد. پوسته خارجی به رنگ سبز و از جنس PVC است که با لایه ای محافظ و ضد حریق، پوشیده شده است. جداره های داخلی پاویون که از سطح زمین شروع می شوند، سطوح مقعر سفید رنگی هستند تا بتوان در امتداد و طول این راهرو لوله ای، هر گونه نمایشی و ارائه ای را برگزار نمود؛ در حقیقت آن چه عرضه می شود دویست متر نمایشگاه پر پیچ و خم است.
کارفرما: موزه ملی هنر، معماری و طراحی
کاربری: پاویون موقت هنر
زیربنا: 1240 متر مربع