هنرمندان یادشده تنها سه نمونهی برجسته از شاهکارهایی که
زنان باهاوس خلق کردند هستند. از دیگر هنرمندان نامی میتوان، اُتی بِرگِر، طراح پارچه و بنیانگذار فروشگاه مشهور برلین "اَتِلیِر آف تِکستایلز"؛ کوزهگر معروف مارگوریت فریِدلَندِر-ویلدِن هاین، که به خاطر کوزهی "پَوند فارم" در ایالاتمتحده به شهرت رسید؛ و طراح اسباببازی آلما سیدهاف-بوشِر را نام برد.
درزمانی که زندگی زنان به کار و فعالیت در خانه و میان خانواده محدود میشد، این هنرمندان شجاعتِ اثباتِ ارزشِ خود را داشتند. اگر زنی تمایل به آموختن حرفهی هنری داشت، فارغ از استعدادهای فراوانی که در زمینهی نقاشی و مجسمهسازی نشان داده تنها مجاز به فراگیری هنرهای"زنانه" مانند بافندگی بود. اعتقاد بر این بود که اگر به زنان اجازهی خیاطی داده شود، احساسات هنری آنها فروکش کرده و سپس به مسیری که جامعه برای آنها مشخص کرده بازخواهند گشت. بااینحال، زنان پیشگام در طراحی هنر دست شدند، نوعی هنر که امروزه از آن بیشتر قدردانی و استقبال میشود. با تسلط یافتن بر هنر خود، آنها توانستند خودشان را بیان و درنتیجه ماتریال و اشیاء خانه را به شاهکارهای مدرن تبدیل کنند.
همانطور که گونتا استولز میگوید: "ما میخواستیم همه اشیاء زندگی روزمرهی خود را متناسب با عصر معاصر و سبک زندگی جدید خلق کنیم. پیش روی ما، پتانسیلهای زیادی برای آزمایش کردن وجود داشت. توصیف دنیای خیالی و شکل دادن به تجارب خود از طریق ماتریال، ریتم ، تناسب، رنگ و فرم لازم بود. " اگرچه از داستان زندگی این زنان اغلب چیزی گفته نمیشود، اما مهم این است که آنها موفق شدند.