گروه معماری بوکنر براندلر Buchner Brundler ایده ی طراحی غرفه ای را برای اکسپو 2010 شانگهای تدوین کرده اند که ارائه ای است از یک حوزه شهری دوگانه و از درون مرتبط که در ان طبیعت و تکنولژی، نواوری و پایداری در هم زیستی با یک دیگر عمل کرده و هم تاب اند. در این غرفه بر فراز بام یک تله سیژ تعبیه شده است که امکان دیدن مناظر روستایی سوئیس برای مخاطبان را ایجاد کرده واز طریق حرکت های قیفی شکل به سمت پایین مناظری از خود سازه را نیز ارائه می دهد. نمای غرفه با یک جداره نیمه شفاف از شبکه مواج فلزی که از ارتفاع 20 متری آویزان شده محصور شده است .
در داخل این نمای بیرونی شبکه مانند،11000 سلول خورشیدی به شکل نامنظم تعبیه شده است.این سلول ها مستقل از یکدیگر هستند اما با هم یک صفحه مدار الکتریکی را ايجاد میکنند كه منبع تغذيه ي بازی سرگرم کننده نورپردازانه ایست كه نهایتا روی نمای ساختمان اتفاق می افتد. سلول هاي خورشيدي توليد الكتريسيته ميكنند كه هر یک در يك منبع متراكم كننده جمع ميشوند و زمانيكه ساطع كننده هاي نور شروع به چشمك زدن ميكنند مورد استفاده قرار می گیرند.
نور خورشيد بي انكه شدتش مهم باشد روي بخشي از نما ميافتد و باعث افزايش ضربه هاي انتقالي سنسور هاي نور مي شود همين امر سبب ان مي شود كه ساطع كننده هاي نور روي ان بخش بخصوص نما چشمك بزنند. سپس سلول ها برای یک دوره زمانی کوتاه یا بلند، بسته به شدت نوری که دریافت میکنند، روشن می شوند. شدت نور ساطع شده توسط ساطع کننده نیز با توجه به انرژی ذخیره شده و سطح نور حاضر در محیط متفاوت است.همین واکنش در طول شب هم اتفاق می افتد. محرک آنی الکترومغناطیسی بر رفتار نور هر کدام از سلول ها تاثير میگذارد.
تاثیر نور سلول های هم جوار منجر به واکنش زنجیره ای سلول ها در سرتاسر نمای خارجی میشود. نمای غرفه ار رو به رو چشم اندازی از سوئیس را نشان میدهد، طرح سفید پس زمینه مناطق روستایی سوئیس را تصویر می کند و مدارهای الکترونیکی که از همان زاویه قابل مشاهده اند نیز نمادی از بخش های شهری کشورند. پس از اتمام نمايشگاه، عناصر نماي غرفه بازيافت مي گردند وهر سلول به عنوان سوغات فروخته خواهد شد؛ نوعی پیام که نو آوری و پايداري سوئیس را به همگان نشان خواهد داد.