آلاسکا تنها ایالت آمریکا می باشد که هیچ ساختمانی برای کنگره ی آن در نظر گرفته نشده است. وقتی به ما پیشنهاد شد که این معضل را بررسی کنیم این درخواست به مثابه فرصتی برای درک ما از گنبد تاریخی بدل شد. و نتیجه اش یک برگردان از مجلس ایالتی سرنمونی برای آشکارسازی مفهومی و برانگیزاننده از گنبدی تاریخی شد که درون زبانی معاصر پردازش یافته, و با وجود قابل دسترس و آشنا بودن اما چالش برانگیز و وابسته اند. کنگره ی ایالتی آلاسکا سازه ی دو پوسته ی برونلسکی ومقبره ی یادمانی بوله برای نیوتن که گنبد را به کمال رسانده اند, و به عنوان حوزه ی منعکس کننده ی جهان تعبیر شده اند, پیشنهاد کرده است.
بر این سیاق تمهید ما برای سازماندهی این پروژه یک پوسته ی تخم مرغی دو لایه ی در نوسان به منظور ترسیم یک دنیایی بیشتر پویا است تا ایستا. پوسته ی داخلی مجموعه ای خارج از محور درون یک پوسته ی تخم مرغی ساکن و ثابت با فضای قابل سکنی در بینابین آنها می باشد.علی رغم تغییر در فرم, کنگره یک اصالت معاصر و زنده را که به جای تقلید ازمیراث پیشینیانش تجلیلگر آنها می باشد کسب کرده است.
اتووود تلاش کرده است پرونده ای در خور نام تام مین و دفتر معماری مورفوسس بیاراید، در همین راستا می توان به گفت و گوی منتشر شده در ستون هنر گفت و گوی اتووود با تام مین، با زیرْعنوان:"پسر بد معماری لس انجلس" اشاره کرد، که با برگردانی از مهدی معیت در اختیار مخاطبان قرار گرفته است. نوشتاری از خود تام مین تحت عنوان "معماری پیوستار و عظمت تکینگی" در کنار نوشتار "تام مین و هستی شناسی معماری یکپارچه" به قلم محمدرضا هل فروش و مقاله "تام مین؛ تغلیظ مفهومی و رادیکالیسم ساختاری" نوشته ایمان انصاری از جمله دیگر نوشته هایی است که به کلیت اثار تام مین می پردازند.
فرنوش فارمر در نوشتار "به دنبال تمامیتی پیوسته" بر برخی از اثار او نگاهی افکنده است و ویل کوردییرو نیز در نوشتار"دیالکتیک ایده و ساخت" با برگردانی از فریبا شفیعی بر چهار اثر تام مین موکد شده است، ساغر خاکدان دلیر در نوشتاری تحت عنوان "دیجیتالیزاسیون امر فیزیکی" نگاهی اجمالی دارد به یکی از پرشورترین اثار تام مین، ساختمان شماره 41 میدان کوپر در نیویرک، همین اثر در مقاله ای از جین مرکل ـ که پیشتر مقاله معماری امریکا از 1940 در سه بخش [اینجا]، [اینجا] و [اینجا] از او بر اتووود منتشر شده است ـ تحت عنوان " ساختمان دانشگاه کوپر یونیون؛ تام مین و برساختن یک زیست ماشین شهری کامل و فتح پارادایم پیچیدگی" به دقت بررسی شده است.