آی وی وی عنوان هایی را تولید کرد, که تاریخشان به سال 2008 به منظور تحقیق در آشکار سازی حقیقت درباره ی تلفات دانش آموزانی که پیامد زمین لرزه ی سیچوان چین بودند, برمی گردد. مسولیت شهروندی او با جمع آوری نام تمام قربانیان این فاجعه در جهت افشای حقیقت درباره ی فساد حکومت چین در تلاش برای پنهان سازی حقایق واقعی هدفمند شد. از آن زمان به بعد آی وی وی توسط مقامات چینی برای فعالیت و دخالتش 81 روز را در زندان گذراند.
هم اکنون پس از گذشت آن رویداد تراژیک که زندگی بیش از پانصد دانش آموز را گرفت, آی وی وی اینستالیشنی تندیس گون از این واقعه را در دو سالانه ی 2013 ونیز ارائه کرد. این اثر از 150 تن میلگرد فولادی که هنرمند آنها را از سایت های مدرسه های تخریب شده در سیچوان بازیافته, خلق شد. تنوع در قطر موجب شد تا آی وی وی تمام قطعات فلزی بازیافته را صاف کند و آنها را جدید نشان دهد, و مانند یک خرمن بر روی هم بچیند.
تولید یک چشم انداز وهم آور از کسانی که زندگی خود را از دست داده اند, سریعاً یک احساس حزن انگیز را با خود به همراه آورد. عمل تنظیم قطعات در یک مسیر استعاری بیانگر تلاش هنرمند برای ساختن چیزهایی درست است. این اینستالیشن در کلیسای سنت آنتونین ونیز به نمایش در آمد. او شش تصویر متغییر از زندگی را تصویر می کند, و صحنه هایی از جزئیات بازداشتش در سال 2011 ارائه می دهد.
فریبا شفیعی در مقاله آی وِی وِی؛ پاپ آرت و ماهیت زدایی شی دلالت گر از رهگذر جامعه ی مصرفی سعی کرده نگره آی وِی وِی به مفاهیم پس زمینه اثر هنری را نفسیر کند