در پاسخ به پیچیدگی دینامیک شهرسازی معاصر، دفتر ما؛ فیلد اُپریشنز، چندین استراتژی سازماندهی برای تعمیق توسعه منظر و ره یافت های اکولوژیکی نسبت به شهرسازی را بسط داده است. منظر و اکولوژی مفاهیم و پدیده های بی نهایت مفید فایده ای هستند، چرا که، خلاف امد ابژه های معمارانه، ان ها از کنترل یا منزوی سازی متقن می گریزند و به جای ان بر پیچیدگی سازماندهی های ساختارمند و در عین حال فراری که در زمان رشد و تغییر می کنند موکد می شوند.
امروزه، معماران منظر با تغییرات هم نوا می شوند و بر طرح هایی متمرکز می گردند که در کار پیش بینی طیف های متنوعی از حالت های جایگزین اند: رقص ارایی متغیر و پرنوسان گونه زایی speciation [سازمان دهی فضا]، تغییر ویژگی های فضایی و تزریق امکان حدوث کاربری های نوآیین در زمان. این تغییرات الزاما تغییرات کمی نیستند، بلکه می توانند کیفی هم باشند. پروژه های ما در یک همْ گامی دقیق با چارچوب فضایی بر خلق شرایطی تاکید می گذارد که تحت شمول ان احتمالا ویژگی های فضایی متمایزی ظهور می کنند.
ما به این نتیجه رسیده ایم که نمی توان شهرسازی را به مثابه یک کلیت طراحی کرد و تحت کنترل اورد، بلکه بایستی ان را به نحوی پیش بینی، هدایت و عملا مدیریت کرد که در طول زمان رشد و تغییر کند. از این منظر، شهرها و مناظرشهری دیاگرام هایی هستند تحریر شده در قالب ازادسازی هایی محدود و شهرها و مناظر شهری نیز بیشتر محصول مدیریت و انباشت هستند تا طراحی.
ما حین بسط استراتژی های منظر نوین شهری، مجموعه ای از فرهنگ اصطلاحات بدیل را جایگزین مفاهیم مقرر در گفتمان کلاسیک طراحی منظرشهری ساختیم: