شانگهای 2010ـ غرفه اتریش؛ مکعبی در حال پایکوبی از کشور اتریش دو پاویون برای شرکت در نمایشگاه شانگهای 2010 پیشنهاد شد که نهایتا پاویون طراحی شده توسط دفتر اس پی ای ان SPAN و دفتر معماری ارکان زیتین اقلو Zeytinoglu Architects Arkanبه عنوان طرح برگزیده در نمایشگاه شرکت کرد.
گروه خبر اتووود به معرفی هر دو طرح می پردازد ان چه پی می اید نیز معرفی طرح ارکیتکز کالیکتیو است برای پاویون اتریش در نمایشگاه شانگهای 2010: "والتز میWaltz me " پاویونی است که توسط ارکیتکتز کالکتیو Architects Collective ؛ دفتر معماری ایی در اتریش، برای نمایشگاه شانگهای 2010 طراحی شده است.
پاویون از سیستم قاب چوبی با سقفی صاف، بدون ستون های مرکزی و چهار دیوار؛ که در حرکت چرخشی ، مانند جعبه ای در حال رقص والس بنظر میرسند تشکیل شده است. پوسته دو لایه ساختمان از یک غشای داخلی شفاف و یک شبکۀ فلزی خارجی که شبیه به دامن زنانه می باشد شکل گرفته. مهمترین کارکرد این ساختمان، سالن رقص برای بازدیدکنندگانی است که به یادگیری رقص والس ظرف مدت دو دقیقه در سالن مجهزالکترونیکی دعوت میشوند، قبل از اینکه برنامه اصلی سالن شروع شود. قسمت های دیگر پاویون شامل مکانهای متعددی از جمله کافی شاپ، فروشگاه و دفاتر اداری می شود.
رقص والس کلاسیک وین بصورت "والس چپ" است. در نتیجه پوسته دامن مانند سالن حرکتی بر خلاف عقربه های ساعت دارد و بصورتی تعبیه شده است که بازدیدکنندگان واردِ سالن و از ان خارج می شوند. این یک راهِ کاربردی برای ورود و خروج مردم به پاویون است. در قلبِ پاولیون یک جعبۀ سیاهی که بالا و پایین آن باز است، قرار گرفته، که در بالای جایگاه رقص، بصورت معلق آویزان است تا ارتباطی سیال بین فضای مدور گردش و سِنِ رقص ایجاد کند.
یک رمپ طولانی جعبۀ سیاه را دور می زند و بازدیدکنندگان قادر به تماشای بازدیدکنندگانِ در حال رقص دو دقیقه ایی یا در بازدیدکنندگانی هستند که صرفا در حال بازدید از پاویون می باشند. جعبۀ سیاه خود به تنهایی همانند یک ماشین تئاتر، برای قدم زدن، بازی کردن و تماشا کردن و فهم حس و حال حاکم بر فضای صحنه نمایشی "کِسلر" یا "رامبونه"، عمل می کند.