رقابت بی وقفه ی طراحی و ساخت بلندترین ساختمان های جهان در سال 2013 نیز ادامه داشت و در این سال، شاهد تعداد متنوعی از آسمانخراش ها با تایپولوژی های متفاوت در سراسر جهان بودیم. به ده آسمان خراش انتخاب شده توسط دیزاین بوم نگاهی داشته باشیم؛ برج هایی که به واسطه ی ارائه ی مجموعه ای متمایز و منحصر بفرد از اصول طراحی و ساخت، به دنبال هر چه فشرده تر کردن و بالا بردن تراکم بافت شهری بوده اند.
ــ آسمانخراش 111 خیابان پنجاه و هفتم غربی با طراحی منحصر بفرد خود، جوهره ی برج های تاریخی شهر نیویورک را القا می نماید، در حالی که از آخرین فن آوری های ساختمانی استفاده نموده است. با شکستن محدودیت ها و مرزهای مهندسی و ساخت، معماران شاپ، ساختمانی فوق العاده باریک را به چشم انداز شهری نیویورک عرضه نموده اند.
ــ اقامتگاه آردمور از یو ان استودیو با 36 طبقه، با هدف گریز از یکنواختی آسمانخراش های تکراری که بر خط آسمان بسیاری از شهرهای آسیایی تسلط پیدا نموده اند، طراحی شده است. این برج با ترکیب سایه روشن های طراحی شده، گلخانه ها و امکانات رفاهی لوکس، به نسل جدید آسمانخراش های عمودی پیوسته و لنداسکیپی زنده را شکل داده است.
ــ برج 192 متری دانیل لیبسیند، زلوتا 44، با ارایه ی یک سازه ی استیل و شیشه ی گسترده به افق ورشو، بلندترین برج منحصرا مسکونی اتحادیه اروپا می شود. این طرح طیف وسیعی از واحدهای مسکونی از جمله دو پنت هوس را در خود جای داده است.
ــ برج موزه ی هزاره، اولین ساختمان مسکونی زاها حدید در ایالات متحده، توسط یک اسکلت خارجی غیر مستقیم که شامل پوشش بالکن ها نیز می شود، احاطه شده است. با یک طراحی برجسته و نمایان، این پروژه به دنبال کسب اعتبار در این شهر به عنوان یک مرکز جهان وطنی رشد یافته می باشد.
ــ یک گروه دانش آموزی، تابستان خود را وقف ساخت این ساختار 112 فوتی نمودند که در کتاب گینس به عنوان بلندترین برج خود ایستای لگو ثبت گشته است. این سازه ی 11 طبقه، از 500 هزار آجر پلاستیکی به هم پیوسته تشکیل شده است و وزنی معادل یک تن دارد. استفاده از پلاستیک پلی کرم، محدوده ی وسیعی از رنگ و طرح را به این ابلیسک بخشیده است.
ــ برج 432 پارک اونیو از رافائل وینولی، مشخصه ی تازه ای در افق منهتن است و با 1396 فوت ارتفاع، بلندترین ساختمان مسکونی در نیم کره ی غربی خواهد بود. این برج بلند و باریک ِ 96 طبقه، نمایی شفاف و درخشنده خواهد داشت و با چشم اندازی به سنترال پارک به تنوع و غنای بافت شهری منهتن می افزاید.
ــ برج دوحه ی ژان نوول، ( همچنین در این خبر ) در خط آسمان این شهر ساحلی خواهد درخشید و نمای تور مانند آن، یادآور شناشیل یا پنجره های مشربیه ی منطقه خواهد بود. نمای حکاکی شده ی این استوانه ی عظیم 761 فوتی، نقش یک صفحه ی هوشمند سایه انداز را در آب و هوای بیابانی و گرم این بزرگترین شهر قطر، ایفا می نماید.
ــ گروه براد، توسعه دهندگان چینی بلندترین ساختمان جهان خواهند بود و اعلام اینکه این برج که اسکای سیتی نام گرفته است را در 90 روز خواهند ساخت، شایعات و خبرهای زیادی را به دنبال داشته است.
ــ اولین برج از برج های مرکز تجارت جهانی با نام " مرکز تجارت جهانی 4 " از معمار ژاپنی، فومیهیکو ماکی، امسال افتتاح گشت. این برج 72 طبقه که در خیابان گرینویج در منهتن واقع شده است، حضوری بلند مرتبه اما بی ادعا را در خط آسمان نیویورک خواهد داشت. نمای این برج، شیشه های از کف تا سقف خواهد بود که به نور خورشید اجازه می دهد تا فضاهای داخلی را غرق در نور سازد.
ــ برج انرژی پرتامینا با 500 متر ارتفاع، به یکی از برترین پروژه های دفتر مرکزی شرکت انرژی تبدیل خواهد گشت و به نقطه ی عطفی در خط آسمان جاکارتا بدل می گردد. این سازه ی 99 طبقه که توسط اس اُ ام طراحی شده است، تجسمی از ایده های معماری پایدار خواهد بود و با استفاده از یک قیف باد یا بادگیر در نقطه ی اوج خود، از بادهای غالب منطقه استفاده نموده و انرژی ساختمان را تامین خواهد نمود.