"جغرافیاهای پست مدرن ـ ارزیابی مجدد فضا در نظریه انتقادی اجتماعی" روایت چرخش های فضایی است؛ از به حاشیه راندن فضا در علوم اجتماعی مدرن و مد نظر نیاوردن رشته جغرافیا در دوران مدرن تا مد نظر اوردن مجدد مناسبات فضایی در گفتمان میشل فوکو و هنری لفور و برساختن نوعی جغرافیای مارکسیستی محرک شهری شدن و توسعه در مقیاس جهانی، همه و همه شاکله های خط سیری را شکل می دهند که ادوارد سوجا در این کتاب پی می گیرد و بر اساس ان ها مباحث اصلی اش را مطرح می سازد.
نقد گسترده تاریخ گرایی و درک پالایش یافته ای از دیالکتیک مانریالیستی تلاش ادوارد سوجا بر ترکیب و تزریق جغرافیا در پست مدرنیته را دامن زده و در این ره به تعاملات و در برخی مواقع درگیری هایی نیز با گزاره های مطرح شده توسط هایدگر، گیدنز و کاستلز برقرار نموده یا دامن می زند.
دو مقاله انتهایی کتاب که عملا به چشم انداز پست فردیستی لس انجلس می پردازد درک سوجا از جغرافیای نو را سامان می دهد.
دیوید هاروی؛ جغرافی دان معروف مارکسیست در مورد کتاب گفته است:"یکی از چالشی و در عین حال برانگیزاننده ترین کتاب هایی که تا به حال بر مبحث به غایت پیچیده چرایی و چگونگی استفاده جوامع از فضا برای رسیدن به اهداف اجتماعی شان به رشته تحریر در امده است."
چویس ان لاین نیز در مورد کتاب نوشته است: "یک فهم چشم گیر نظری هم در مورد علوم اجتماعی به طور کلی و هم جغرافیای انسانی به طور اخص. . . از دست اوردهای این متن می توان به تعریف ادوارد سوجا در قامت یکی از مهمترین و پیشروترین متفکران در این حوزه غامض میان رشته ای اشاره کرد."
ادوارد سوجا مدرس برجسته برنامه ریزی شهری در دانشگاه کالیفرنیاست، از دیگر کتاب های او می توان به "پست متروپلیس: مطالعات انتقادی شهرها و مناطق" همچنین "در جست و جوی عدالت فضایی" اشاره کرد.
اتووود پست مدرنیسم در معماری را به عنوان یکی از شاخه های مهم فکری مد نظر اورده و بدان پرداخته است.